Yeni HDD ses sorunu

cemalyzr

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler herkese 3 gün önce yeni HDD aldım.
HDD'nin kablo bağlantılarını yaptım.
Bilgisayar açılırken ve kapanırken art arda mouse Click gibi ses geliyor ve harddiski MBR ve GTP olarak kurmaya çalıştığımda hata veriyor.
Çözümü nedir? İade mi edeyim?

Benim de yeni aldığım HDD'de bu şekilde sesler vardı. HDD'nin sağlık ömür ve okuma testleri her şeyi %100 çıktığı için ben üstüne düşmedim sonrada öğrendimki HDD ses gayet normal bir durummuş.

Benim de yeni aldığım HDD'de bu şekilde sesler vardı. HDD'nin sağlık ömür ve okuma testleri her şeyi %100 çıktığı için ben üstüne düşmedim sonrada öğrendimki HDD ses gayet normal bir durummuş.
hdd yi yeni montajladım bilgisayara bilgisayar a sağ tık yönet yaptığımda kurulmamış gözüküyor kurmaya çalıştğımda ise mbr veya gpt fatketmeksizin hata veriyor
Seagate Barracuda?
Ürün Budur :

HDD'yi yeni montajladım bilgisayara bilgisayar a sağ tık yönet yaptığımda kurulmamış gözüküyor kurmaya çalıştğımda ise MBR veya GPT fatketmeksizin hata veriyor.

Ürün budur:

Seagate Barracuda modeli sandım bazı ürünlerde ses sorunu olduğunu duymuştum. HDD sağlığı normal okuma ve yazma hızlarında sorun yok ise ses aşırı fazla değilse kaygılanmanıza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı