Yeni i5 Haswell Sistem

Haswell işlemciler gerçekten çok iyi performans sağlamakta bende 4670 modelini kullanıyorum gayet seri ve stabil ayrıca üzerindeki fan soğutma için yeterli geliyor. (tabi k modellerinde ne derece yeterli olur bilemiyorum). H87 Plus anakart ile sistemimi birbirine bağladım Kingston Hyper X Genesis 1600 Mhz ram kullanıyorum. Fakat anakartın Dram ışığı bir türlü sönmek bilmedi hep bir mem OK sorunu yaşamaktayım Sanki Z87 chipsetli başka bir anakart alsam içim rahat edecekti bu sorunun üstesinden henüz gelebilmiş değilim. :confused:

Geçen hafta en kapalı kutu olan en son ürünü ben aldım, kısmet banaymış. Teknobiyotikte vardı, onlarında stoğu bitmiş.

Ben MSI bulamasam Asus Z87-Plus alacaktım, ama G45'e göre biraz daha kötü ve pahalı bence.

VATAN COMPUTER - ASUS - Z87-PLUS Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart - Anakart

Bu arada G45 bulabilseydin neredeyse aynı sistemi toplamış olacaktık. Ben birtek SSD seçimini farklı kullandım, ramleride Vengance Pro 1866 MHZ aldım. BIOS'ta XMP'yi aktif hale getirince, ramler 1866 Mhz'de çalışıyor.

Şans işte napalım sana hayırlı olsun diyeyim :) Açıkcası birkaç özellik için 100 TL fark vermek mantıksız geliyor ASUS Z87-A Z87 LGA1150 DDR3-3000MHz Anakart
işimi görecektir yorum için teşekkürler.

- - - Güncellendi - - -

Sistem çok hoş olmuş.Bu kadar para harcanmışken güzel bir kulaklık da alınabilir bence:).

5+1 ses sistemim var evde ses açma sıkıntım yok pek kulaklık seven biri değilimdir. İyi dilekleriniz için teşekkürler :)

- - - Güncellendi - - -

Haswell işlemciler gerçekten çok iyi performans sağlamakta bende 4670 modelini kullanıyorum gayet seri ve stabil ayrıca üzerindeki fan soğutma için yeterli geliyor. (tabi k modellerinde ne derece yeterli olur bilemiyorum). H87 Plus anakart ile sistemimi birbirine bağladım Kingston Hyper X Genesis 1600 Mhz ram kullanıyorum. Fakat anakartın Dram ışığı bir türlü sönmek bilmedi hep bir mem OK sorunu yaşamaktayım Sanki Z87 chipsetli başka bir anakart alsam içim rahat edecekti bu sorunun üstesinden henüz gelebilmiş değilim. :confused:

Bakalım sistemi komple toplayınca göreceğim yorum için teşekkürler.

Recep bey'e danışın derim :)

- - - Güncellendi - - -

ASUS Z87-A Z87 LGA1150 DDR3-3000MHz Anakart - Ürün Kategorileri

Gayet iyi bir anakart, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

ASUS Z87-A Z87 LGA1150 DDR3-3000MHz Anakart siparişini verdim teşekkürler :)

Hayırlı olsun darısı benim başıma :)

Teşekkür ederim. :)
İnşallah sizde istediğiniz sistemi alırsınız.

- - - Güncellendi - - -

Seasonic M12II-850 850W 80+ Bronze Single Rail Modüler Power Supply (SEA-M12II-850)

Yaptığım araştırmalarda çok memnun olan var. Bu PSU Haswell uyumlu diye seçtim sizce de iyi midir?

Seasonic iyidir. Ama onu Türkiye'de satan firma değil.

Başka öneriniz var mı?
Distribütör Akortekmiş sorun çıkarırsa yurtdışı bağlantıya geçerim artık.

İşlemci soğutucu ve Ekran kartı kaldı. Ekran kartında değişime gidip GTX 760 SLI yapsam nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksen'den bugün sistemi aldım. Windows 8 kurdum 10 DK sürmedi diyebilirim.
Pc Açılışı ise 10 saniye kadar tabi daha test etmedim ekran kartı olarak elimde olan 9600GT taktım .
İşlemci fanı ve ekran kartını da ay içerinde almayı planlıyorum .

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı