Yeni iPhone 16e tanıtıldı

120Hz olmasını beklemeyin hocam.

Hocam bu göreceli. Tabii bu kadar para verince 120Hz bekliyorsun ama 60Hz kullanan birine inan fark etmiyor. 240Hz monitör, 60 Hz telefon kullanıyorum ve inan Apple akıcı.
Apple daha akıcı değil. Monitör ile telefon ekranı arasında renk doygunluğu farkı var. Sana bu akıcılık gibi geliyor.

Apple çok garip Dynamic Island tanıttılar yeni diye adamlar çentik koymuş kafaya bak

Apple daha akıcı değil. Monitör ile telefon ekranı arasında renk doygunluğu farkı var. Sana bu akıcılık gibi geliyor.
Monitörden akıcı demedim ki. Dediğim yanlış anlaşıldıysa bilmiyorum. Arada aşırı akıcılık farkı yok demek istedim. Telefona bakınca ekran kasıyor hissi yok yani.

O çentik ne yahu
Dalga geçiyorlar.

Bekliyorsanız Apple'ı tanımamışsınızdır. 60 küsur bin TL'ye çıkardığı 16'da 60 Hz var.

Ama düz seriler böyle ona bir şey diyemem düz serilere zaten 60 Hz koyuyurlar bu yeni bir seri bir zahmet koysun buna da.

Piyasada 57-58'e 16 bulunabiliyor. Bu kadar para verdikten sonra sanki 16 almak daha mantıklı gibi geldi bana ama çıkınca öğreniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…