Ön sipariş için 48 bin denmiş.
Taiwan'da o paraya iPhone 14 alınıyor. Sonra bizde iPhone 14 fiyatlarına baktım 41 bin TL'ymiş. Oradan hesapladım da saçma geldi fiyatı.
Ön sipariş için 48 bin denmiş.
Bekliyorsanız Apple'ı tanımamışsınızdır. 60 küsür bin TL'ye çıkardığı 16'da 60 Hz var.Ne? 120 Hz beklemeyin mi? Telefon fiyatı 48 k bir zahmet bekleyelim Allah için hocam.
Apple daha akıcı değil. Monitör ile telefon ekranı arasında renk doygunluğu farkı var. Sana bu akıcılık gibi geliyor.120Hz olmasını beklemeyin hocam.
Hocam bu göreceli. Tabii bu kadar para verince 120Hz bekliyorsun ama 60Hz kullanan birine inan fark etmiyor. 240Hz monitör, 60 Hz telefon kullanıyorum ve inan Apple akıcı.
- 6.1" OLED ekran
- Face ID
- A18 çip
- Apple Intelligence
- 48MP Fusion rear kamera
- Apple C1 modem (ilk kez kullanılıyor)
- USB-C
iPhone 16e
iPhone 16e. Built for Apple Intelligence. 15.40 cm (6.1″) Super Retina XDR OLED Display. A18 chip. Long Battery life. 48MP Camera.www.apple.com
Önümüzdeki günlerde siparişe açılacak. 128 GB ile başlayan hafıza seçenekleriyle.
Monitörden akıcı demedim ki. Dediğim yanlış anlaşıldıysa bilmiyorum. Arada aşırı akıcılık farkı yok demek istedim. Telefona bakınca ekran kasıyor hissi yok yani.Apple daha akıcı değil. Monitör ile telefon ekranı arasında renk doygunluğu farkı var. Sana bu akıcılık gibi geliyor.
- 6.1" OLED ekran.
- Face ID.
- A18 çip.
- Apple ıntelligence.
- 48MP Fusion rear kamera.
- USB-C
![]()
iPhone 16e Satın Al
Yeni iPhone 16eâyi Appleâdan alın. İnanılmaz tasarımın, ikisi bir arada kamera sisteminin ve 4K Dolby Vision videonun keyfini çıkarın. Apple.com adresinden daha fazla bilgi edinin.www.apple.com
Önümüzdeki günlerde siparişe açılacak. 128 GB ile başlayan hafıza seçenekleriyle.
Bekliyorsanız Apple'ı tanımamışsınızdır. 60 küsur bin TL'ye çıkardığı 16'da 60 Hz var.
C1 modem dediğiniz ne oluyor?
- 6.1" 60 Hz OLED ekran.
- Face ID.
- A18 çip.
- Apple ıntelligence.
- 48MP Fusion rear kamera.
- USB-C
![]()
iPhone 16e Satın Al
Yeni iPhone 16eâyi Appleâdan alın. İnanılmaz tasarımın, ikisi bir arada kamera sisteminin ve 4K Dolby Vision videonun keyfini çıkarın. Apple.com adresinden daha fazla bilgi edinin.www.apple.com
ekleme
Ön sipariş tarihi: 21 şubat saat 15:00
Satış tarihi: 28 şubat.
Başlangıç fiyatı: 47.999 TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.