Yeni iPhone 16e tanıtıldı

Ben 40000 TL diye beklemiştim, 48000'e alan enayidir, gider iPhone 15 alırım daha iyi. Hem 2 kamerası var hem de dinamik ada. Ne anladım ben bu işten?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'a göre bu işten işlemci anladın.

Hocam aradaki fark işlemci, dinamik ada, kamera ve Apple int. Zaten 15'in işlemcisi de 1 yıl eski, bundan dolayı 15 daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. (Apple int. Hiç saymıyorum hem 2026'da Türkçe dil desteği gelecek diye söylentiler var ve şu an yurt dışında çok kötü çalıştığı belli oluyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 11'de bile geniş açı var ya, bu nasıl bir rezilliktir?

Hocam her şeye bak veriyorum ama 1 yıl dediğiniz A16 ile A18'den bahsediyoruz yani 2 nesil fark var, 1 nesil olsa ben de tamam diyeceğim ama. Bu arada telefonu övmüyorum A18 var hadi gidin 16e alın demiyorum tabii de.

Hocam her şeye bak veriyorum ama 1 yıl dediğiniz A16 ile A18'den bahsediyoruz yani 2 nesil fark var, 1 nesil olsa ben de tamam diyeceğim ama. Bu arada telefonu övmüyorum A18 var hadi gidin 16e alın demiyorum tabii de.
Siz de haklısınız hocam, kullanacağımız alana göre değişir gerçi ya.

Üstüne 1K koyup 15 alabilmek varken bu kadar kırpılmış bir telefona 48K fiyat biçmeleri şaka gibi gerçekten.

S23u fiyatına alınabilir elma fanboyları tarafından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…