Yeni iPhone 16e tanıtıldı

• 6.1" 60 Hz OLED ekran
  • Face ID
  • A18 çip
  • Apple Intelligence
  • 48MP Fusion rear kamera
  • Apple C1 modem (ilk kez kullanılıyor)
  • USB-C

Önümüzdeki günlerde siparişe açılacak. 128 GB ile başlayan hafıza seçenekleriyle.

Ekleme
Ön sipariş tarihi: 21 Şubat saat 15:00
Satış tarihi: 28 Şubat
Başlangıç fiyatı: 47.999 TL

Ben 40000 TL diye beklemiştim, 48000'e alan enayidir, gider iPhone 15 alırım daha iyi. Hem 2 kamerası var hem de dinamik ada. Ne anladım ben bu işten?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple'a göre bu işten işlemci anladın.

Hocam aradaki fark işlemci, dinamik ada, kamera ve Apple int. Zaten 15'in işlemcisi de 1 yıl eski, bundan dolayı 15 daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. (Apple int. Hiç saymıyorum hem 2026'da Türkçe dil desteği gelecek diye söylentiler var ve şu an yurt dışında çok kötü çalıştığı belli oluyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aradaki fark işlemci, dinamik ada, kamera ve Apple int. Zaten 15'in işlemcisi de 1 yıl eski, bundan dolayı 15 daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. (Apple int. Hiç saymıyorum hem 2026'da Türkçe dil desteği gelecek diye söylentiler var ve şu an yurt dışında çok kötü çalıştığı belli oluyor).

Hocam her şeye bak veriyorum ama 1 yıl dediğiniz A16 ile A18'den bahsediyoruz yani 2 nesil fark var, 1 nesil olsa ben de tamam diyeceğim ama. Bu arada telefonu övmüyorum A18 var hadi gidin 16e alın demiyorum tabii de.

Üstüne 1K koyup 15 alabilmek varken bu kadar kırpılmış bir telefona 48K fiyat biçmeleri şaka gibi gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı