Yeni iPhone 16e tanıtıldı

35-37 fiyatına SE 4 beklenirken iPhone 15 fiyatına toplama cihazi piyasaya sürmüşler, bu telefonu alanın aklından şüphe ederim. Bu hurda parçasına 48.000 TL vereceğinize gidin yurt dışı son model pro max telefonlarınızın keyfini çıkartın.

• 6.1" 60 Hz OLED ekran
  • Face ID
  • A18 çip
  • Apple Intelligence
  • 48MP Fusion rear kamera
  • Apple C1 modem (ilk kez kullanılıyor)
  • USB-C

Önümüzdeki günlerde siparişe açılacak. 128 GB ile başlayan hafıza seçenekleriyle.

Ekleme
Ön sipariş tarihi: 21 Şubat saat 15:00
Satış tarihi: 28 Şubat
Başlangıç fiyatı: 47.999 TL
Yıl olmuş 2025, sen hala 50 bin TL'lik telefona 60 Hz bir ekran koyuyuyorsun. Android telefonlar senin rakibin, ve en ucuz Android telefonlarda bile en az 90 Hz kullanılıyor. Bu artık onların standardı haline gelmiş durumda. Örnek veriyorum Honor 200 Pro, 30 Bin 500 TL civarında bir fiyatı var. Ve bu telefonda bile 120 Hz bir ekran var. Arada 20 Bin TL gibi bir fark var. Sırf bu nedenlerden dolayı her türlü durumda Android'den yanayım.

Yıl olmuş 2025, sen hala 50 bin TL'lik telefona 60 Hz bir ekran koyuyuyorsun. Android telefonlar senin rakibin, ve en ucuz Android telefonlarda bile en az 90 Hz kullanılıyor. Bu artık onların standardı haline gelmiş durumda. Örnek veriyorum Honor 200 Pro, 30 bin 500 TL civarında bir fiyatı var. Ve bu telefonda bile 120 Hz bir ekran var. Arada 20 bin TL gibi bir fark var. Sırf bu nedenlerden dolayı her türlü durumda Android'den yanayım.

iPhone 16'nın 60 Hz olduğu bir ortamda uygun fiyat amacı ile çıkarılmış bir telefondan 120 Hz bir ekran beklemek sizce ne kadar mantıklı? (yorumunuza lafım yok, sadece bu telefondan beklememeniz gerekteğini söylüyorum.)

O fiyata iPhone 14 alınabilir. Çok gereksiz olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı