Mesela siz 30 veya 40 bin TL olsa bu telefona geçmeyi en azından değerlendirirdiniz diye düşünüyorum.iPhone 11 kullanmaya devam edeyim.
Mesela siz 30 veya 40 bin TL olsa bu telefona geçmeyi en azından değerlendirirdiniz diye düşünüyorum.iPhone 11 kullanmaya devam edeyim.
iPhone 16'nın 60 Hz olduğu bir ortamda uygun fiyat amacı ile çıkarılmış bir telefondan 120 Hz bir ekran beklemek sizce ne kadar mantıklı? (yorumunuza lafım yok, sadece bu telefondan beklememeniz gerekteğini söylüyorum.)
Hocam uygun fiyatlı diye 60 Hz ekran mı olmalı? Hadi diyelim ki bu telefon uygun fiyatlı diye 60 Hz, ama iPhone 16 65 bin TL, bu fiyat bandında olan Android telefonların hepsi 120 Hz ekran kullanıyor. Bu telefonda en azından 90 Hz ekran kullaılması gerekiyordu.
120Hz olmasını beklemeyin hocam.
Hocam bu göreceli. Tabii bu kadar para verince 120Hz bekliyorsun ama 60Hz kullanan birine inan fark etmiyor. 240Hz monitör, 60 Hz telefon kullanıyorum ve inan Apple o kadar da sırıtmıyor yine.
Düzenleme: 240Hz monitörden daha akıcı demedim. Telefona bakınca gözlerim garipsemiyor.
Önümüzdeki günlerde siparişe açılacak. 128 GB ile başlayan hafıza seçenekleriyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.