Yeni iPhone 16e tanıtıldı

Apple Türkiyeye özel bir fiyat çalışması yapsa yok satacak bir cihaz olurdu ama her zaman ki gibi fiyat neyse onu, hatta fazlasını geçirmişler. 600 Dolarlık cihazları diğer markalar TR'ye kaç paradan sokuyor bir bakıp feyz alsalar keşke. 40 Bin falan olsa A18 çip hatrına düşünülebilirdi.

iPhone 16'nın 60 Hz olduğu bir ortamda uygun fiyat amacı ile çıkarılmış bir telefondan 120 Hz bir ekran beklemek sizce ne kadar mantıklı? (yorumunuza lafım yok, sadece bu telefondan beklememeniz gerekteğini söylüyorum.)

Hocam uygun fiyatlı diye 60 Hz ekran mı olmalı? Hadi diyelim ki bu telefon uygun fiyatlı diye 60 Hz, ama iPhone 16 65 Bin TL, bu fiyat bandında olan Android telefonların hepsi 120 Hz ekran kullanıyor. Bu telefonda en azından 90 Hz ekran kullaılması gerekiyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam uygun fiyatlı diye 60 Hz ekran mı olmalı? Hadi diyelim ki bu telefon uygun fiyatlı diye 60 Hz, ama iPhone 16 65 bin TL, bu fiyat bandında olan Android telefonların hepsi 120 Hz ekran kullanıyor. Bu telefonda en azından 90 Hz ekran kullaılması gerekiyordu.

Apple'ı Apple ile kıyaslayacaksın. 16'da 120 Hz olmadığı sürece bu telefona bekleme.

Arkadaşlar bu çöpe para vereceğinize marka takıntısını bırakın adam gibi Android alın çok daha memnun kalırsınız.

120Hz olmasını beklemeyin hocam.

Hocam bu göreceli. Tabii bu kadar para verince 120Hz bekliyorsun ama 60Hz kullanan birine inan fark etmiyor. 240Hz monitör, 60 Hz telefon kullanıyorum ve inan Apple o kadar da sırıtmıyor yine.

Düzenleme: 240Hz monitörden daha akıcı demedim. Telefona bakınca gözlerim garipsemiyor.

120 Hz kullanıyorum 60'a geçince öyle bir takılıyor ki anlatamam. Önceden 60 kullanırken belli olmuyordu ama 120'den 60'a düşerseniz anlarsınız.

Önümüzdeki günlerde siparişe açılacak. 128 GB ile başlayan hafıza seçenekleriyle.

En pahalı da hangi ülkede? Tahmin edin bakalım. Tahmin etmek zor değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu telefon belki 30-40K aralığında çıkış yapsa işlemcinin hatrına değerlendirilebilirdi ancak 60 Hz şu gıcık panelle bu fiyatlara asla alınmaz yerine Apple bile alacak olunsa ikinci elden 13 Pro falan alın derim aynı paraya hatta daha aza.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı