Yeni işlemci ve ekran kartı takıldıktan sonra yapılması gerekenler neler?

Hala chipset sürücüsü ile işlemci arasındaki bağlantıyı hem bilmiyorsun, hem de yarım yamalak anlatmaya çalışıyorsun. Ben chipset kuruyorum sen merak etme, kursan da çalışacak, kurmasan da çalışacak o işlemci. Hem de çakışmadan. İşlemci değişiminde chipset güncellemene gerek yok çünkü alakası yok. Anakartı değiştirince chipset sürücüsü değiştir desen anlayacağım ama o da yok. Her neyse sidik yarıştıracaksak 10K mesajım ve 42 çözümüm var, forumda yardım ettiğim kişi sayısı ve rehberlerimin sayısı senin mesajlarından daha fazla. O yüzden bence sen ilk 0 ve 1'den başlayıp bu konuya doğru gelebilirsin.

Daha da münakaşaya girmeyeceğim.

Neden A320.
Takıldığım yer orası.

Evet doğru olanı temiz kurulum yapmaktır aksi taktirde Intel ve AMD chipleri çalışabilir ve tam performansı yansıtmaz.

Neden A320.
Takıldığım yer orası.
Elimde yedek olarak o vardı şuan için de yeterli benim için. İşlemci ve ekran kartını bios güncellemesi ile destekliyor b450 2000tl bandında. Argb veya m2(ihtiyacım) takıntım yok. Bu bütçe bandında gayet performanslı bir sistem testlerimin sonucu. Şuan için işimi gördüğünden dolayı daha sonra üst anakartlara geçeceğim. Tuhaftır ki bu anakart r7 5800x3d' yi de destekliyor.

Ekran kartı sahte olabilir ama yinede orjinal olabilir eğer ucuz Bi ekran kartı alırsan az ömürlü oluyor pahalı alırsan değişiyor ucuzla ama yine de kontrol et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…