TheNabady Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Sistemi bugün kurdum sıra Ethernet kablosuna gelince çalışmadı lan driverlarinı yüklediğim halde. Anakartım B550M-K yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemi bugün kurdum sıra Ethernet kablosuna gelince çalışmadı lan driverlarinı yüklediğim halde. Anakartım B550M-K yardımcı olursanız sevinirim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 TheNabady dedi: Sistemi bugün kurdum sıra Ethernet kablosuna gelince çalışmadı lan driverlarinı yüklediğim halde. Anakartım B550M-K yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>ağ ve internet kısmını atar mısın? Artı 0 Eksi
TheNabady dedi: Sistemi bugün kurdum sıra Ethernet kablosuna gelince çalışmadı lan driverlarinı yüklediğim halde. Anakartım B550M-K yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>ağ ve internet kısmını atar mısın?
KS KS TheNabady Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 Einstein dedi: Ayarlar>ağ ve internet kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #4 TheNabady dedi: Eki Görüntüle 2411703 Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atın bakalım. Artı 0 Eksi
TheNabady dedi: Eki Görüntüle 2411703 Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atın bakalım.
KS KS TheNabady Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #5 Einstein dedi: Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atın bakalım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #6 TheNabady dedi: Eki Görüntüle 2411709 Genişletmek için tıkla... Ethernet sürücünüz yüklü gözükmüyor. Aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tara deyince herhangi bir şey oluyor mu? Artı 0 Eksi
TheNabady dedi: Eki Görüntüle 2411709 Genişletmek için tıkla... Ethernet sürücünüz yüklü gözükmüyor. Aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tara deyince herhangi bir şey oluyor mu?
KS KS TheNabady Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #7 Einstein dedi: Ethernet sürücünüz yüklü gözükmüyor. Aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tara deyince herhangi bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef. LAN Driverlarini Gigabyte in kendi sitesinden indirmistim. Telefon aracılığıyla Dosya Yüklemeyi Yapmıştım. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Ethernet sürücünüz yüklü gözükmüyor. Aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tara deyince herhangi bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef. LAN Driverlarini Gigabyte in kendi sitesinden indirmistim. Telefon aracılığıyla Dosya Yüklemeyi Yapmıştım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #8 TheNabady dedi: Maalesef. Lan driverlarini Gigabyte'in kendi sitesinden indirmistim. Telefon aracılığıyla dosya yüklemeyi yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Kurulum sorunsuzca tamamlanıyor mu? Artı 0 Eksi
TheNabady dedi: Maalesef. Lan driverlarini Gigabyte'in kendi sitesinden indirmistim. Telefon aracılığıyla dosya yüklemeyi yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Kurulum sorunsuzca tamamlanıyor mu?
KS KS TheNabady Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #9 Einstein dedi: Kurulum sorunsuzca tamamlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #10 TheNabady dedi: Eki Görüntüle 2411723 Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan Realtek Ethernet sürücüsünü kaldırın. Sonra verdiğim linkteki sürücüyü kurup deneyin. Realtek www.realtek.com Artı 0 Eksi
TheNabady dedi: Eki Görüntüle 2411723 Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'ndan Realtek Ethernet sürücüsünü kaldırın. Sonra verdiğim linkteki sürücüyü kurup deneyin. Realtek www.realtek.com