Yeni kurulan sistemde Ethernet çalışmıyor

TheNabady

Femtopat
Daha fazla  
Sistemi bugün kurdum sıra Ethernet kablosuna gelince çalışmadı lan driverlarinı yüklediğim halde. Anakartım B550M-K yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• ss.PNG
    ss.PNG
    61,5 KB · Görüntüleme: 22
Elindeki windows eski olabilir belki güncel bir windowsla format atmanı öneririm.Yeni sistem topladım ve format attığımda ekran kartımı görmüyordu ve internete bağlanmıyordu.Anakartımın ve ekran kartımın driverlarını başka pc den indirip kurdum ona rağmen işe yaramamıştı ve hata vermişti.

Elindeki windows eski olabilir belki güncel bir windowsla format atmanı öneririm.Yeni sistem topladım ve format attığımda ekran kartımı görmüyordu ve internete bağlanmıyordu.Anakartımın ve ekran kartımın driverlarını başka pc den indirip kurdum ona rağmen işe yaramamıştı ve hata vermişti.
Teşekkür ederim usb yi Bi arkadaştan almıştım güncel Windows 11 indirip bir deneyeyim.

Hocam W11 Güncel sürümünü yükledim oda yaramadı
Sistemden gücü kesip BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın bakalım.
Hocam bios pilini çıkardım geri taktım gene Bir sonuç var ve kasada ethernet kablosunun ışığı yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı