TheNabady Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Sistemi bugün kurdum sıra Ethernet kablosuna gelince çalışmadı lan driverlarinı yüklediğim halde. Anakartım B550M-K yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemi bugün kurdum sıra Ethernet kablosuna gelince çalışmadı lan driverlarinı yüklediğim halde. Anakartım B550M-K yardımcı olursanız sevinirim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.917 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #21 TheNabady dedi: Teşekkür ederim USB'yi bir arkadaştan almıştım güncel Windows 11 indirip bir deneyeyim. Hocam W11 güncel sürümünü yükledim oda yaramadı Hocam BIOS pilini çıkardım geri taktım gene bir sonuç var ve kasada Ethernet kablosunun ışığı yok. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atın. Artı 0 Eksi
TheNabady dedi: Teşekkür ederim USB'yi bir arkadaştan almıştım güncel Windows 11 indirip bir deneyeyim. Hocam W11 güncel sürümünü yükledim oda yaramadı Hocam BIOS pilini çıkardım geri taktım gene bir sonuç var ve kasada Ethernet kablosunun ışığı yok. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atın.
KS KS TheNabady Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #22 Einstein dedi: Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.917 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #23 TheNabady dedi: Eki Görüntüle 2412063 Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tara deyince herhangi bir şey oluyor mu? Artı 0 Eksi
TheNabady dedi: Eki Görüntüle 2412063 Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tara deyince herhangi bir şey oluyor mu?
KS KS TheNabady Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #24 Einstein dedi: Aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tara deyince herhangi bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tara deyince herhangi bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.917 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #25 TheNabady dedi: Maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yapmayı deneyebilirsiniz ama pek fayda edeceğini sanmıyorum. Artı 0 Eksi
TheNabady dedi: Maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yapmayı deneyebilirsiniz ama pek fayda edeceğini sanmıyorum.
KS KS TheNabady Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #26 Einstein dedi: BIOS güncellemesi yapmayı deneyebilirsiniz ama pek fayda edeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam düzelmeyecek gibi duruyor sizce kablosuz adaptor alayım mı? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: BIOS güncellemesi yapmayı deneyebilirsiniz ama pek fayda edeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam düzelmeyecek gibi duruyor sizce kablosuz adaptor alayım mı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.917 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #27 TheNabady dedi: Hocam düzelmeyecek gibi duruyor sizce kablosuz adaptor alayım mı? Genişletmek için tıkla... Anakartın garantisi varsa garantiye gönderin. Uğraşmak istemiyorum derseniz USB to Ethernet alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
TheNabady dedi: Hocam düzelmeyecek gibi duruyor sizce kablosuz adaptor alayım mı? Genişletmek için tıkla... Anakartın garantisi varsa garantiye gönderin. Uğraşmak istemiyorum derseniz USB to Ethernet alabilirsiniz.
KS KS TheNabady Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #28 Einstein dedi: Anakartın garantisi varsa garantiye gönderin. Uğraşmak istemiyorum derseniz USB to Ethernet alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sagolun hocam. Einstein dedi: Anakartın garantisi varsa garantiye gönderin. Uğraşmak istemiyorum derseniz USB to Ethernet alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam USB to ethernet aldım çalıştı teşekkürler anakart arızalı muhtemelen onu göndermesi gelmesi beklemek çok sürer. Yeniden teşekkür ederim. Son düzenleme: 3 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Anakartın garantisi varsa garantiye gönderin. Uğraşmak istemiyorum derseniz USB to Ethernet alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sagolun hocam. Einstein dedi: Anakartın garantisi varsa garantiye gönderin. Uğraşmak istemiyorum derseniz USB to Ethernet alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam USB to ethernet aldım çalıştı teşekkürler anakart arızalı muhtemelen onu göndermesi gelmesi beklemek çok sürer. Yeniden teşekkür ederim.