Yeni Kurulan Sistemde Reset Atma Sorunu

Hocam ben şu an yoldayım sistem kurulu değil, ben size daha sonra dönüş yaparım.

Size zahmet bir de

Asrock B365M-Pro4

Desteklediği Ram listesi.

-

Ayrıca desteklediği Corsair Ram Listesi:

Asrock-b36m-pro4_memory-1_cr_cr.jpg

İlk baştan beri yani yaklaşık 3 yıldır vardı hafif bir cızırtı ama ben sorun olarak nitelendirmiyordum onu eski sistemde sorun olmuyordu, haklı olabilirsiniz.

Ne yaptınız, sorununuzu çözebildiniz mi?

Son düzenleme:
Size zahmet bir de

Asrock B365M-Pro4

Desteklediği Ram listesi.

-

Ayrıca desteklediği Corsair Ram Listesi:

Eki Görüntüle 411338

Ne yaptınız, sorununuzu çözebildiniz mi?
Çözemedim hocam elimden gelen bir şey de yok, 3 ay bekleyecek kenarda.

Planda olmayan bir seyahat sonucu bilgisayarı da yanıma alıp geldim burada farklı bir tamirciye götürdüm adam rami söküp uç kısmını sildi taktı açıldı [emoji2] benim de aklıma gelmişti rami silmek ama sıfır parça diye ondan kaynaklanmasına ihtimal vermemiştim ben, keşke deneseymişim. Neyse buna da şükür, 400 km arabada taşımak zorunda kaldım tek sıkıntı o [emoji2]

Planda olmayan bir seyahat sonucu bilgisayarı da yanıma alıp geldim burada farklı bir tamirciye götürdüm adam rami söküp uç kısmını sildi taktı açıldı [emoji2] benim de aklıma gelmişti rami silmek ama sıfır parça diye ondan kaynaklanmasına ihtimal vermemiştim ben, keşke deneseymişim. Neyse buna da şükür, 400 km arabada taşımak zorunda kaldım tek sıkıntı o [emoji2]

Öncelikle hayrlı olsun, güle güle kullanın, sevindim.

Ram i 2666Mhz de çalıştırabiliyor musunuz? Çalıştırabiliyorsanız gecikme değerleri neler oluyor? Bios ayarları sade mi ayrıntılı mı?

Ram i 2666Mhz de çalıştırabiliyor musunuz? Çalıştırabiliyorsanız gecikme değerleri neler oluyor? Bios ayarları sade mi ayrıntılı mı?
Ha o kısma baktım 2133 MHz şuan ramlar bios ile ilgili fotoğraf ekleyeyim xmp gibi bir şey aradım ama bulamadım nasıl 2666 ya alacağım bunu? 2400 var orda ama 2666 bulamadım.
IMG_20190712_200410.jpeg
IMG_20190712_200428.jpeg

Ha o kısma baktım 2133 MHz şuan ramlar bios ile ilgili fotoğraf ekleyeyim xmp gibi bir şey aradım ama bulamadım nasıl 2666 ya alacağım bunu? 2400 var orda ama 2666 bulamadım.Eki Görüntüle 415625Eki Görüntüle 415626

2400 e aldığınızda latency cas-ras-ras değerleri ne oluyor? resmini çeker misiniz? Ayrıca Auto ya tıkladığınızda ne oluyor? Başka diğer sekmelerde ram ile ilgili profil ayarı mevcut mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı