Yeni MSI Alpha 15 Türkiye'de!

GL66 şasisine düşürülen, Ryzen 7 5800H işlemcili ve Radeon RX 6600M ekran kartlı Alpha 15 Türkiye'de!
Henüz satışta değil ancak birkaç güne satışa sunulur.

GL66 şasisine düşürülen, Ryzen 7 5800H işlemcili ve Radeon RX 6600M ekran kartlı Alpha 15 Türkiye'de!
Henüz satışta değil ancak birkaç güne satışa sunulur.
Fiyatlardı da Türkiye'DE.

Hocam güzel demişsiniz de bu modellerde Tulpar dışında orta/üst düzeyde F/P bir laptop ben göremedim. Tulpar da bir iki model dışında malum. Keşke F/P bir 17.3 olsa da alsak be hocam. ( şahsi fikrim )

Tulpar hem F/P hem malzeme kalitesi iyi hem de inc iyi daha ne olsun diyebilirsiniz bunda okey ama yüksek bütceli bir insan olsam ilk seçeneğim ASUS ROG olurdu F/P arıyorsam Monster derdim ve dedimde v22.1 3060 Max-P i7 cihaz kullanmıştım aşırı menmun kalmıştım.

Alpha 15-16tan geldiyse, Delta'nın rahat 18-19u var hocam. Ki performans anlamında da zayıf bir laptop Delta. 3070'li modellere bakmanız daha doğru olur.
Teşekkür ederim hocam. Delta'yı biraz daha taşınabilirliği ön planda olduğu için bekliyordum açıkçası. Ama bu fiyatlardan almanın mantıklı olduğu düşünmüyorum.

Teşekkür ederim hocam. Delta'yı biraz daha taşınabilirliği ön planda olduğu için bekliyordum açıkçası. Ama bu fiyatlardan almanın mantıklı olduğu düşünmüyorum.

Taşınabilirlik önemliyse harika bir laptop hocam. Ancak performans konusunda muadillerine göre zayıf.

Hocam eğer bütçeniz yetiyorsa, Tulpar T7 25.1 bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam şimdi inceledim konunuzu. 17 inç arayanlar için şık, güzel bir ürün olmuş. Benim için büyük ve taşınması zor bir ürün. 2 kilo civarında, çok fazla performanstan da ödün vermeyecek cihazlara bakıyorum şu ara.

Teşekkür ederim hocam şimdi inceledim konunuzu. 17 inç arayanlar için şık, güzel bir ürün olmuş. Benim için büyük ve taşınması zor bir ürün. 2 kilo civarında, çok fazla performanstan da ödün vermeyecek cihazlara bakıyorum şu ara.

En mantıklısı Delta o zaman hocam. GS serisi biliyorsunuz ki ateş pahası. Zephyrus'ta keza öyle.
Ebrarbilgisayar'a da gelmiş. Resmi MSI satıcısı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı