Hahahah, çak yaşıtım.Benim de 46 ayakkabı bulmak zorlaşmaya başladı ve daha 17 yaşındayım... Nereye kadar böyle gidecek acaba. Çocukken 50 numara ayakkabı giyen bi' adam görmüştüm hiç hoş durmuyor.
Hahahah, çak yaşıtım.Benim de 46 ayakkabı bulmak zorlaşmaya başladı ve daha 17 yaşındayım... Nereye kadar böyle gidecek acaba. Çocukken 50 numara ayakkabı giyen bi' adam görmüştüm hiç hoş durmuyor.
188 idim en son, şu anda da o civardadır herhalde.@Mithat Berhan Boyunuz kaç hocam?
Refah seviyesinin artması, her türlü besine daha kolay erişimin olması sebebiyle normal karşılanması gereken durum.
Eskilerden Vikingler diye söz edilen kişiler çoğu insanlara göre fiziksel açıdan daha gelişmişti çünkü her türlü besin ve imkanlara yaşadıkları bölge uyumluydu. Genlerin de etkisi büyük oranda var tabii ki. Babası 165 olan birinin 185 olması için muazzam bir şansa ihtiyacı var. Hatta şanstan öte mucizeye ihtiyacı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.