Yeni nesil PS5'e daha inanamıyorum

Keşke bu nesilde tarafımız PS5 olsa. Fakat coğrafya sağolsun imkansız gibi bir şey. Hadi %50 vergi ödeyerek konsolu aldın diyelim. Bir de 500-600 TL oyun masrafı çıkıyor. Ayda 1 oyun alsan bile çok para ediyor. Millet bu konsolu yerden para toplayarak bile alabiliyor 🥲.

Keşke bu nesilde tarafımız PS5 olsa. Fakat coğrafya sağolsun imkansız gibi bir şey. Hadi %50 vergi ödeyerek konsolu aldın diyelim. Bir de 500-600 TL oyun masrafı çıkıyor. Ayda 1 oyun alsan bile çok para ediyor.
Haklısın hocam. Tam tersi olsaydı şimdi kimse PS3, PS4 alınır mı diye konu açmazdı :(

Oyunları çıktıkları tarihlerin sonrasında oynadım.

Ha bu arada söylemiş olayım, 8 yaşımdayken The Last of Us ve GTA 5'i bitirmiştim.

Ben o zamanlar 5 yaşında The Last of Us izlerdim. Şaka değil datta sarah aşık olmuştum:D şimdi oynamak nasip oldu 2 kez başladım cumartesi.

Vay be hocam. :( Ben 17 yaşındayım daha nasip olmadı GTA 5 oynamak. Hayat işte.
Sünnet hediyesi olarak PS3 almıştı bir akrabam, o sayede oynama fırsatı buldum. 2 yıl önce sattım, keşke satmasaydım. :/ Şimdi 10 senelik bilgisayar ile idare etmeye çalışıyorum.

Haklısın hocam. Tam tersi olsaydı şimdi kimse PS3, PS4 alınır mı diye konu açmazdı :(
Gerçekten üzücü bir durum. Oyun oynamak bile lüks bu ülkede. Sorsan cebinde telefon var derler. Sanki lüks bir şeymiş gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı