Rehber Yeni nesilde kim, hangi konsolu almalı?

Umarım olur, oyuncular bu oyunlardan geri kalmaz. Ama biz şu an için bahsediyoruz şu an oyun oynamak için en makul seçenek Gamepass değil mi?

Bu arada bariz şekilde fanboyluk yapıyorsun haberin olsun. Ama sen böyle olmaya devam et. Batman'i, Halo'yu, Geow gibi bir ton oyunu bağımsız sanmaya

Bağımsız sanmıyoruz. Sadece Halo’da her şeyi ısıtıp önümüze sunuyorlar. Ben Fall Guys’ı Halo’ya yeğlerim.

Hocam bu konuda Series S tavsiye edip Series X'i gereksiz bir konsol olarak görüyorum diyip muhtemelen birkaç hafta içinde Series X almışsın @360388

Bu arada madem hortlamış, benim görüşüme göre konsollardan en az bir tanesini yurtdışından alma gibi bir şans varsa bu kadar kafa yormak yerine ikisini birden almaya çalışmak çok mantıklı olur. En azından bir tanesini ileride ben çıkarım, biri gider gelirken getirir gibi düşünüp öncelikli olanı çok kafa yormadan almak lazım.

Biraz stoklar otursun, yurtdışıyla işi olmayan biri için bile sınırdan geçip almak çok uygun fiyatlara geliyor. Türkiyeden PS5 Dijital almak isteyene komşuda Series S promosyon olarak veriliyor, aynı şekilde buradan PS5 ya da XSX alana kadar oradan PS5 DE + XSX alınıyor..

Biliyorum, fikrim değişti zaten.

Hocam Xsx'i gereksiz bir konsol olarak görmüşsünüz sonra xsx aldınız, neden fikriniz değişti? Özellikle PS5'i exclusiveleri için çok savunmuşsunuz. O exclusiveleri nasıl oynayacaksınız?

Dedi ve Xbox Series X aldı.

Dedi ve Xbox Series X aldı.
Sinyal gitmedi herhalde., fikrim değişti dedim ya. Ayrıca XSX aldı+ PS5 alacak olmalı sayın Osmanlı'da kalmış kişi
Hocam XSX'i gereksiz bir konsol olarak görmüşsünüz sonra XSX aldınız, neden fikriniz değişti? Özellikle PS5'i exclusiveleri için çok savunmuşsunuz. O exclusiveleri nasıl oynayacaksınız?
Basit çözüm, PS5 de alacağım. Fikrimin değişmesinin sebebi PC'nin bozulması, normal çalışsaydı XSX almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…