Quartmo
Hectopat
İnternet ile ergenliğin alakası olduğunu düşünmüyorum hocam ama siz bilirsiniz.
Ben sadece Valorant oynayanlar için söyledim herhangi bir ergenlik sözü geçmiyor benim yazımda.
İnternet ile ergenliğin alakası olduğunu düşünmüyorum hocam ama siz bilirsiniz.
Olum bir salın la Z kuşağını yeter artık 23 yaşındayım ben ne kuşağayım onu da bilmiyorum ama yeter salın la Z de Z. Sanki 40 50 yaşındaki dayılar falan çok normal herkes kahvede muhabbet içinde duyduğuna inanıyor. Sanki ülkedeki herkes süper hırslı çalışkan kültürlüydü Z kuşağu bozdu bir salın la kendinize bakın milleti ellemeyin artık.
Çok terbiyesiz ve utanmazlarınız var.
Buraya yazdıysanız başka kim hakkında konuşacaksınız ki? Ayrıca Valorant oynayanların hepsinin çocuk olduğunu sanmıyorum.Ben sadece Valorant oynayanlar için söyledim herhangi bir ergenlik sözü geçmiyor benim yazımda.
?Çok terbiyesiz ve utanmazlarınız var.
Şu anki ahlak bekçisi, şeriatçı tayfanın küçük versiyonu falan mısınız? Bi' bitmediniz be.Çok terbiyesiz ve utanmazlarınız var.
Bir Z kuşağı üyesi olarak yazıyorum. Bu konu, son zamanlarda dikkatimi çok fazla çekiyor. Yeni nesildeki gençler, kendini sürekli yaşıtlarından üstün görüyor. Bir konu hakkında azıcık araştırma yaptıysa hemen profesör sanıyor kendini. Ben hiç öyle değilim, gerçekten bilgili değilsem susuyorum. Ben 2 aydır yazılım öğreniyorum, C++'ın yarısını öğrendim diyebilirim. Gençlerin çoğuysa aylak aylak dolaşıyor ama konuşmaya gelince hepsi bir dahi kesiliyor başımıza. Ülkenin geleceği hiç iyi görünmüyor.
Not: Konuyu doğru kategoriye açtım.
@Ülküsüz hocam ben size demedim yeni nesili üstün gören çocukları örnek verdimErgen, 10 yaşında, sadece VALORANT oynayan, "color a, dir /s" yazan çocuk starter pack.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.