Yeni Notebook SSD Değişimi Sonrası Windows kurulumu

EnesKlf

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, sipariş vermiş olduğum notebook yarın elime ulaşacak. Ancak ben 11.11 kampanyasında SSD alacağım. Notebook bana geldiğinde 4 5 gün kullandıktan sonra SSD değişimi sonrası Windows 10 yüklerken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

İçine kurulu bir şekilde geldiği için ben tekrardan geri yükleme yaparken anahtar falan gerekecek mi? Yoksa yeniden kurup kullanabilir miyim sorunsuz bir şekilde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;

Acronis ile imajı alıp ssd ye yüklenmesi daha mantıklı. Recovery kısmı ile daha sağlıklı olur :)

İyi forumlar.

Bir sıkıntı olmaz, ben mesela öyle yapmıştım. Windows 8.1 ile gelen bilgisayarımı Windows 10'a yükselttikten sonra birkaç defa daha format attım. Ardından SSD'ye yükselttim, gerek kurulum sırasında gerek kurulum sonrası lisans anahtarı falan istemedi.

Tabii, ben Windows 10 işletim sistemimi Microsoft hesabıma bağlamıştım. Size de öyle yapmanızı öneririm.

Olur da ürün anahtarı isterse Yazılım Budur gibi yerlerde çok ucuza satılıyor.

Ben de yakın zamanda sağolsun Technopat'taki arkadaşların tavsiyesi ile Samsung 860 EVO SSD aldım. Samsung Data Migration yazılımı ile mevcut hard diskini birebir klonluyor. Yani windows için key felan gerekmiyor. Tabi Samsung SSD almamış olabilirsin ama farketmez başka klonlama programları da var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı