Yeni Philips TV'de olan noktalar ölü piksel mi?

Alfapost

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Philips 50PUS8508 model TV Amazon tarafından dün elime ulaştı. Her şey iyi hoş ancak, 2 adet ölü piksel benzeyen nokta var. İade sürecini başlattım ama tam emin olamadım ölü piksel mi yoksa başka bir şey mi? Görselleri ekliyorum sizce bunlar ölü piksel mi? Ve noktanın bir tanesi karşıdan bakınca siyah üstten bakınca beyaz oluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240929_003447.jpg
    IMG_20240929_003447.jpg
    780,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20240929_003821.jpg
    IMG_20240929_003821.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 52
Uluslararası standartlara göre hangi marka olursa olsun 5 adetin üzerinde doğrudan değişim yapıyor diyordu ViewSonic. Monitör/Tv ayrımı olduğunu sanmıyorum. Bir de 5 adetin altındaki ölü piksellerde de direkt değişim için konumları önemli oluyor demişlerdi müşteri hizmetleri. Amazon arkasında olduğu için sorun olmaz muhtemelen ama bilgi olsun diye söylemek istedim.

Uluslararası standartlara göre hangi marka olursa olsun 5 adetin üzerinde doğrudan değişim yapıyor diyordu ViewSonic. Monitör/Tv ayrımı olduğunu sanmıyorum. Bir de 5 adetin altındaki ölü piksellerde de direkt değişim için konumları önemli oluyor demişlerdi müşteri hizmetleri. Amazon arkasında olduğu için sorun olmaz muhtemelen ama bilgi olsun diye söylemek istedim.
Biraz bakınca bir çok kişinin Philips Televizyonlardan yana sıkıntı yaşadığını gördüm. Bundan dolayı değişim değil de direkt iade etmeyi düşünüyorum. Zaten ürünü bilerek Amazon üzerinden aldım iade kısmında sorun yaşamamak için.

Hocam zaten internetten almışsın hiç ölü piksel vs. karıştırmadan direkt koşulsuz iade hakkını kullan, yoksa teknik servis raporu diye süründürürler.

Ölü piksel. Konu hakkında Yargıtay kararı var. 1 piksel dahi değişim için yeterli.
Teşekkür ederim. Bu arada ürünü kendim açtım özel TV servisiyim bende. Philips servisi tanıdık olduğu için, "garantiden yana sıkıntı olmaz sen kurabilirsin" Dedi. Ancak Amazon iade için sıkıntı yapar mı sizce?

Hocam zaten internetten almışsın hiç ölü piksel vs. karıştırmadan direkt koşulsuz iade hakkını kullan, yoksa teknik servis raporu diye süründürürler.
Öyle düşünüyorum bende Amazon sıkıntı çıkarmaz herhalde.

Teşekkür ederim. Bu arada ürünü kendim açtım özel TV servisiyim bende. Philips servisi tanıdık olduğu için, "garantiden yana sıkıntı olmaz sen kurabilirsin" Dedi. Ancak Amazon iade için sıkıntı yapar mı sizce?

Öyle düşünüyorum bende Amazon sıkıntı çıkarmaz herhalde.
Amazon en müşteri odaklı firma. Ben hiç sıkıntı yaşamadım hatta şarjlı pil aldım kutusunu açtım, voltajı farklı almışım, onu bile sorgusuz sualsiz iade aldılar.

Amazona bende güveniyorum
Amazon en müşteri odaklı firma. Ben hiç sıkıntı yaşamadım hatta şarjlı pil aldım kutusunu açtım, voltajı farklı almışım, onu bile sorgusuz sualsiz iade aldılar.
Amazona bende güvendiğimden tercih ettim zaten. Ama yine de belli olmaz ufaktan endişelendiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı