Yeni RAM ile Windows Açılmıyor

Bendeki anakartın üstünde ne yazıyorsa ayınısı bunda da yazıyor yalnız.

Bendede Foxconn H55MXV var. Şu an bendede pc aldığımdaki olan 2x2 Samsung markalı saçma Ram'ler var. Bende gidip Gskill tek modül 8 GB 1333 MHz RAM almıştım fakat anakart çok tuhaf desteklemedi. Çok dikkat et yani alırken, ben o yüzden para biriktirip Kingston alıcam birkaç güne ..

Son düzenleyen: Moderatör:
ZSURF bende kingston aldım aynı şey, bence eğer paran yanmasını itemiyorsan bilgisayarcıya götür taktır.

ZSURF bende kingston ldım aynı şey, bence eğer paran yanmasını itemiyorsan bilgisayarcıya götür taktır.

Şimdi 4x2 mi aldın yoksa tek modül 8 mi ? Anakart tek modül desteklemiyor benim bildiğim kadarıyla. Eğer 4x2 alırsak açar tahminimce.

Şimdi 4x2 mi aldın yoksa tek modül 8 mi ? Anakart tek modül desteklemiyor benim bildiğim kadarıyla. Eğer 4x2 alırsak açar tahminimce.
Ben gidip 4GB aldım sadece 1 tane aynı sorun hatta o ram bozuk diye geri verdim başka bir tane aldım gine aynı sorunu verdi. Dediğim gibi bilgisayarcıya gitmende fayda var.

Patron sen bana skype varsa yazar mısın? Ekleyeyim hemen bir konuşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…