Yeni RAM ile Windows Açılmıyor

Bendede Foxconn H55MXV var. Şu an bendede pc aldığımdaki olan 2x2 Samsung markalı saçma Ram'ler var. Bende gidip Gskill tek modül 8 GB 1333 MHz RAM almıştım fakat anakart çok tuhaf desteklemedi. Çok dikkat et yani alırken, ben o yüzden para biriktirip Kingston alıcam birkaç güne ..

Son düzenleyen: Moderatör:
ZSURF bende kingston aldım aynı şey, bence eğer paran yanmasını itemiyorsan bilgisayarcıya götür taktır.

ZSURF bende kingston ldım aynı şey, bence eğer paran yanmasını itemiyorsan bilgisayarcıya götür taktır.

Şimdi 4x2 mi aldın yoksa tek modül 8 mi ? Anakart tek modül desteklemiyor benim bildiğim kadarıyla. Eğer 4x2 alırsak açar tahminimce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi 4x2 mi aldın yoksa tek modül 8 mi ? Anakart tek modül desteklemiyor benim bildiğim kadarıyla. Eğer 4x2 alırsak açar tahminimce.
Ben gidip 4GB aldım sadece 1 tane aynı sorun hatta o ram bozuk diye geri verdim başka bir tane aldım gine aynı sorunu verdi. Dediğim gibi bilgisayarcıya gitmende fayda var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı