Yeni RAM takınca ekran gelmiyor

Xeytan

Kilopat
Yer
Cheyenne
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM yükseltmesi yapmak istemiştim, bugün itibarıyla RAM elime ulaştı. 2 slotu ve RAM'leri ayrı ayrı ve tek tek denedim ancak yeni almış olduğum RAM'i takınca monitör siyah ekranda duruyor ancak kasa çalışıyor. Yapmam gereken başka bir şey mi var yoksa RAM mi bozuk? Ne yapılabilir?

Almış olduğum RAM.

Bu da halihazırda kullanmış olduğum RAM.
Anakartınız Ram'i destekliyor mu? Ram modelleri birbirinden farklı mı?

RAM yükseltmesi yapmak istemiştim, bugün itibarıyla RAM elime ulaştı. 2 slotu ve RAM'leri ayrı ayrı ve tek tek denedim ancak yeni almış olduğum RAM'i takınca monitör siyah ekranda duruyor ancak kasa çalışıyor. Yapmam gereken başka bir şey mi var yoksa RAM mi bozuk? Ne yapılabilir?

Almış olduğum RAM.

Bu da halihazırda kullanmış olduğum RAM.

Sadece yeni aldığınız RAM'i takınca görüntü geliyor mu?

Yeni almış olduğum RAM ile halihazırda kullanmış olduğum RAM aynı.

Yok, tek tek denedim.

İade edin arızalı gibi duruyor benzer durumlar yaşadım ama farklı kombinasyonlarda açılıyordu sistem bunda sıkıntı olabilir.

İade edin arızalı gibi duruyor benzer durumlar yaşadım ama farklı kombinasyonlarda açılıyordu sistem bunda sıkıntı olabilir.

Farklı bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa direkt iade mi edeyim hiç uğraşmadan?
Yeni aldığım RAM'i 2 farklı slotta da denedim, yok yani, kasa çalışıyor ama monitör siyah ekranda kalıyor.

Farklı bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa direkt iade mi edeyim hiç uğraşmadan?
Yeni aldığım RAM'i 2 farklı slotta da denedim, yok yani, kasa çalışıyor ama monitör siyah ekranda kalıyor.

Bir şey yapmanız gerekmiyor sanırım iade talebinde bulunun direkt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı