Yeni sınıfım çok kötü

Nasıl yani?

10.
Şöyle; ilk gün zaten hızlı hızlı boş bir şekilde geçer(hocaları çok hardcore disiplinliyse boş yaparlar). Çoğu insan ilk gün ve ilk hafta soğuk olur bu herkeste böyle zaten. Ben şahsi olarak ilk ay hiç bir şekilde arkadaşlık ilişkisi kurmuyorum. Onun dışında sınıfta eğer 1 kişi bile tanırsan bence senin alehine olur. Zira o tanıdığın kişiyle uzun süre takılırsın sonra sınıfta başka biriyle tanışman haftalar alır. Başkasıyla tanıştığında da tandığın arkadaşına mecbur daha az takılmaya başlarsın. Bu sebepten ötürü temiz başlangıç her zaman iyidir(kekolar ve zorba 4'lü gruplar olmadığı sürece).

Şöyle; ilk gün zaten hızlı hızlı boş bir şekilde geçer(hocaları çok hardcore disiplinliyse boş yaparlar). Çoğu insan ilk gün ve ilk hafta soğuk olur bu herkeste böyle zaten. Ben şahsi olarak ilk ay hiçbir şekilde arkadaşlık ilişkisi kurmuyorum. Onun dışında sınıfta eğer 1 kişi bile tanırsan bence senin alehine olur. Zira o tanıdığın kişiyle uzun süre takılırsın sonra sınıfta başka biriyle tanışman haftalar alır. Başkasıyla tanıştığında da tandığın arkadaşına mecbur daha az takılmaya başlarsın. Bu sebepten ötürü temiz başlangıç her zaman iyidir(kekolar ve zorba 4'lü gruplar olmadığı sürece).

İlk 1 ay uzun değil mi? Herkes arkadaş falan olur. Tanımaksa tamam.

Belli, anladım zaten. Sen dediğimi yap 🙏 Kendini de ezdirme.

Sağ ol çok yardım ettin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı