Yeni Sistem i9 9900K - MSI MEG Z390 ACE - RTX 2080

• Konuyu başlatan oogzz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 18.582
Dünyaya hükmedecekmiş gibi bir duruşu var Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın hocam.

Ben ona hükmedeyim diye aldım yanlış anlamasın konuyu Teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Hayırlı olsun. Monitörün kenarsız olsa çok daha efsane duracakmış

CS-GO En düşük ayarlar çoklu CPU kullanımı açık 1024X768 çözünürlükte varsa bir test etme şansın bekliyorum

280 fps lerde gezdi. Ekran kartı fanları fln hiç kıpırdamadı yani masaüstünde durmayla aynı oldu herşey değişik bir test oldu işinize yarar umarım

Sisteminiz çok güzel olmuş. Tam hayallerimdeki sistem. Anakart ve ekran kartı Asus olmak koşuluyla tabi. Bu arada CS:GO'da fps_max 0 yapmazsanız 300 FPS limitini geçmez. Bu denli bi sisteminiz olsa bile. Bu ayarlarda da zaten ekran kartına çok az yük bindirir. FPS normalde 500 600 belki de 700 800'lere çıkar.

Hayırlı olsun. Efsane sistem. Corsairlerin uyumu çok güzel olmuş

Bilgilendirme ve yorumların için teşekkür ederim. Anakart konusunda size katılmayacağım z390 chipsetlerde asus un anakartlarını biraz yabancı sitelerden araştırmanı tavsiye ederim. Mosfetlerini vs z390 anakartlarda gigabyte veya msi Dan birini tercih etmemin İnan bir çok test incelemem ve sebebi var. Ekran kartı evet Asus olabilirdi msi dan girdik msi dan devam edelim oda msi ın şık bir kartı olsun dedik.

Hayırlı olsun. Efsane sistem. Corsairlerin uyumu çok güzel olmuş

Dileklerin için teşekkkür ederim. Corsair firması çok ayrı bir firmadır benim için garantisi bittiği halde rma ile ürün değiştirdiği günden beri başka bir saygı duyuyorum firmaya ürünlerini buyüzden çok seviyor ve kaliteli buluyorum

Aynen, ben de. O sarı kısımı görünce dayanamıyorum nedense

Hayırlı olsun muazzam sistem. Kaç para tuttu?

Fiyat olarka 15+ tuttu. Ancak benim soğutucum monitörüm vs vardı. Klavye mouse ihtiyacım olmamasına rağmen aldım. Masam vardı sırf bu sistem için aldım vs oyüzden fiyat biraz karıştı. Ama 15 bin ve üstü diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…