Arkham kardeşim 
 GTX 770 gibi bir kart oldukça üst seviye bir karttır, senin de çok iyi bildiğin gibi.
Bazı arkadaşlar aklını karıştırmış hafiften. Yok efendim PS kadar akıcı olacak mı gibi şeyler duymuşsun, bana ilettiğin mesajdan biliyorum. 
GTX 770 gibi bir kart ile akıcı bir biçimde oynayamayacağın oyun yok. Ziyadesiyle yetertli, üst seviye bir kart. 
Ve arkadaşların da dediği gibi FX 6300 gibi bir işlemci, engel yaratmayacaktır. 
Kullandığın monitörü bilmiyorum ancak ASUS olduğunu biliyorum. Şu yüksek HZ değerli monitörlerinden ise işte asıl o zaman göreceksin akıcılık kavramını.
60 HZ olsa bile sıkıntı yok. 80-90 FPS alırken görüntüde çatlamalar olur derler, olur zaten. Ancak bunu fark etmeyeceksin emin ol 
Öylesine üst seviye bir PC ile oyunlardan zevk alamama imkanın olmaz zaten. 
Bak bana HD 6850 bile yetiyor 
 HD 6850 seni asla tatmin etmez çünkü High ayarlardan öteye gidemezsin.
Ama o veya ona yakın performanslı bir kart ile ölüme bile gidersin 
 
Sistemi topladıktan sonra ben gibi bir Ferrari model koltuk alırsın, birde Logitech GT. Sür babam sür.
Ayrıca PC oyunlarının fiyatı neredeyse aynıya geliyor demişler. Yapmayın gözünüzü seveyim. 
Bir oyunu çıktığı anda almadıktan sonra alamayacağınız oyun yok. 
PC oyunları daha ne kadar ucuzlayabilir bilemiyorum. İndirimleri takip ettikten sonra her oyun alınabilir bir fiyata erişiyor.