Yeni Sistemde İlk Kontroller Nasıl Yapılır?

O zaman hic uğraşmayalım bence bilgisayarda büyük ihtimalle herhangi bir sorun yoktur. İçini ferah tut. Ben sana fotoğraf atabilirim çıkarması cok kolaydır ama bak gözün kesmezse uğraşma yarın bir arkadaşın az çok anlayan biri halleder.

Hocam hemen foto atıyorum. Kendim yapabilirim. Ufak tornavida ile neresine basıcam söyleyebilir misiniz ?

Dosya Ekleri

• image.jpeg
    186,2 KB · Görüntüleme: 75
Orada yaylı bir çeltik var alt tarafta olması lazım fotoğraftan tam belli olmuyor. Onu biraz çektiğinde pil kendini bırakır zaten.

Allaha Şükür çıkarttım hocam ince tornavidayı çentiğe hafif bastırmamla pil geldi.

Dosya Ekleri

• image.jpeg
    233,2 KB · Görüntüleme: 182
Tamamdır bir dakika kadar bekle tekrar tak ve çalıştır. Bu arada güç kablolarını çıkar bilgisayarın. Daha sonra pili tak güç kablolarını tak ve çalıştır.

Tamamdır bir dakika kadar bekle tekrar tak ve çalıştır. Bu arada güç kablolarını çıkar bilgisayarın. Daha sonra pili tak güç kablolarını tak ve çalıştır.
Pili çıkarmadan önce çıkarmıştım.

Dosya Ekleri

• image.jpeg
    620,7 KB · Görüntüleme: 77
Gayet iyi yapmışsın şu an gücü verdiğinde bilgisayarın düzgün çalışması lazım.

Yeni sistem alanların ve acemilerin(sizi kastetmiyorum) kabusu bu bir şey olur mu diye endişeler felan. Vallahi PS4'ü kaç kere kurcaladım söktüm ama bilgisayardan deli gibi korkuyorum böyle bir olay başıma gelir diye yakın zamanda alacağım ama tek endişem bu. Umarım düzelir yakın zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…