- Makaleler
- 3
Sorunsuz açılacaktır.
Hocam Allah Razı Olsun sizden.Gayet iyi yapmışsın şu an gücü verdiğinde bilgisayarın düzgün çalışması lazım.
Bir daha sizlere danışmadan BIOS'a girersem ne olayım iyiki varsınızHocam Allah Razı Olsun sizden.
Tamamdır hocam bakarım. Sağolun tekrardanRica ederim güle güle kullanın. Ram hızını da daha sonra internetten bakıp nasıl güncelleme yapabilirsiniz. Technopat youtube sayfasında detaylı anlatım var.
Tamamdır hocam bakarım. Sağolun tekrardan![]()
@Mug hocam sayesinde ben sadece pili çıkardım.Sayende BIOS sıfırlamayı ve sormadan kurcalamamam gerektiğini öğrendim.
Başına gelen olay benim başıma gelseydi cenazem kalkardı.
Sağol hocam. Evet Çok tehlikeli Düşünün Bir X.M.P disabled seçeneğini açmak neler yapıyor.İyi ki açılmış sevindim ben de 10 20 dakika önce BİOS'a girdim bir şeye ellemeden çıktım ben de korkarım bu olaylardan.
AİDA 64 ile kaç dakika stres testine tabii tutacağız ? Sizin öneriniz nedir ?CrystalDiskInfo ile disk sağlığına bakıp, AIDA64 Stress Test'e tabi tutunuz.(Kontrol için)
Anakartınızda Dual BIOS özelliği var mı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.