Yeni Sistemde İlk Kontroller Nasıl Yapılır?

O zaman hic uğraşmayalım bence bilgisayarda büyük ihtimalle herhangi bir sorun yoktur. İçini ferah tut. Ben sana fotoğraf atabilirim çıkarması cok kolaydır ama bak gözün kesmezse uğraşma yarın bir arkadaşın az çok anlayan biri halleder.

O zaman hic uğraşmayalım bence bilgisayarda büyük ihtimalle herhangi bir sorun yoktur. İçini ferah tut. Ben sana fotoğraf atabilirim çıkarması cok kolaydır ama bak gözün kesmezse uğraşma yarın bir arkadaşın az çok anlayan biri halleder.
Hocam hemen foto atıyorum. Kendim yapabilirim. Ufak tornavida ile neresine basıcam söyleyebilir misiniz ?

Dosya Ekleri

• image.jpeg
    image.jpeg
    186,2 KB · Görüntüleme: 75
Tamamdır bir dakika kadar bekle tekrar tak ve çalıştır. Bu arada güç kablolarını çıkar bilgisayarın. Daha sonra pili tak güç kablolarını tak ve çalıştır.

Yeni sistem alanların ve acemilerin(sizi kastetmiyorum) kabusu bu bir şey olur mu diye endişeler felan. Vallahi PS4'ü kaç kere kurcaladım söktüm ama bilgisayardan deli gibi korkuyorum böyle bir olay başıma gelir diye :( yakın zamanda alacağım ama tek endişem bu. Umarım düzelir yakın zamanda.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı