O zaman hic uğraşmayalım bence bilgisayarda büyük ihtimalle herhangi bir sorun yoktur. İçini ferah tut. Ben sana fotoğraf atabilirim çıkarması cok kolaydır ama bak gözün kesmezse uğraşma yarın bir arkadaşın az çok anlayan biri halleder.
Hocam hemen foto atıyorum. Kendim yapabilirim. Ufak tornavida ile neresine basıcam söyleyebilir misiniz ?O zaman hic uğraşmayalım bence bilgisayarda büyük ihtimalle herhangi bir sorun yoktur. İçini ferah tut. Ben sana fotoğraf atabilirim çıkarması cok kolaydır ama bak gözün kesmezse uğraşma yarın bir arkadaşın az çok anlayan biri halleder.
Pili çıkarmadan önce çıkarmıştım.Tamamdır bir dakika kadar bekle tekrar tak ve çalıştır. Bu arada güç kablolarını çıkar bilgisayarın. Daha sonra pili tak güç kablolarını tak ve çalıştır.
Bismillah diyorum hocam açıyorum. İnşallah dediğiniz gibi sorunsuz açılır.Gayet iyi yapmışsın şu an gücü verdiğinde bilgisayarın düzgün çalışması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.