lastruling
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Co-Founder & General Manager & Lead Game Developer at Fround Interactive
- RAM
- G.Skill 64 GB (2x32 GB) Trident Z5 beyaz DDR5 6000MHz CL36 1.35v
- SSD veya HDD modeli
- Kingston KC3000 2TB
- Ekran kartı
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX™ 4080 16 GB GDDR6X.
- Anakart
- MSI PRO Z790-A MAX WIFI
- İşlemci
- Intel Core i9 14900K 3.20 Ghz
Arkadaşlar yeni sistem topladım sorum şu sistem OCCT de test yapıyorum güç testini geçiyor CPU testide sıkıntı yok. Cinebench de sıkıntı yok. Fakat dün Blender benchmark açtım yaparken 2. testte PC kapandı mavi ekran verip. Unreal enginde shader renderlarken ve light buildlerken bazen yapıyor bazen kapanıyor. CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT (101) veriyor. Minidump baktım. İlk mavi ekran hatalarında ekran kartında sorun vardı onu garantiye yolladım onu zaten değiştirecektim gittim yeni kart aldım. Fakat sorun bu sefer farklı sebepten oluyor.
Sistem şu:
Kasa: NZXT H9 Elite(3 tane NZXT Duo + 3 tane SilverStone fan + 1 tane egzoz fan var. Hava akışı çok iyi.)
İşlemci soğutucu: DeepCool LT720 360mm.
PSU: FSP Hydro G PRO ATX3.0 (PCI-e5.0) 1000W 80Plus Gold.
Minidump dosyaları:
drive.google.com
@181951 @Plyra bir arkadaş sizi önerdi de çok iyi dedi rahatsız ediyorum işlerim aksıyor da rica etsem bakma şansınız var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Sistem şu:
Kasa: NZXT H9 Elite(3 tane NZXT Duo + 3 tane SilverStone fan + 1 tane egzoz fan var. Hava akışı çok iyi.)
İşlemci soğutucu: DeepCool LT720 360mm.
PSU: FSP Hydro G PRO ATX3.0 (PCI-e5.0) 1000W 80Plus Gold.
Minidump dosyaları:
Minidump - Google Drive
drive.google.com
@181951 @Plyra bir arkadaş sizi önerdi de çok iyi dedi rahatsız ediyorum işlerim aksıyor da rica etsem bakma şansınız var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: