Yeni sistemde No Signal sorunu

Emrekosar

Hectopat
Arkadaslar dun yeni bilgisayar topladim fakat monitorde No Signal yaziyor. Kasanin icini actim oyle calistirdim her sey calisiyor, ekran karti, sogutucular, anakart vs. fakat goruntu gelmiyor. Yardim ederseniz sevinirim.

Internette baktigimda BIOS pilini tak cikar yap diyorlardi, yaptım. RAM'lerin yerini degistirdim yine olmadi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebebini bulabilmemiz için ortada bir sistem olması gerekiyor fakat yok.

Sistem özelliklerini, hangi görüntü aktarım kablosu kullandığınızı (HDMI, Display Port ...) ve kabloyu nereye taktığınızı (anakart veya ekran kartı) yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız öbür türlü bir şey söylememiz zor.

Ryzen 2 kullanıp bios güncellemesi yapılmamış anakart kullanıyorsanız olabilir. Aynı durun skylake anakartlarla kabylake işlemciler içinde geçerli.

YasinM'nin de dediği gibi 2.nesil ryzen işlemcilerde bazı anakartlar BIOS güncellemesi istiyor ve bazı firmalar bunu yapmadan gönderiyor. BIOS güncellemesi yapmak için de başka işlemci takmanız gerekiyor sanırım. Sisteminizi yazarsanız daha rahat yardımcı olabilir arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı