Yeni Sisteme Eski HDD Takmak

Greant64

Centipat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Meslek
Mat ögrt
Hala çok heyecanlıyım. Bugün elime bütün parcalar ulaştı ve montajı bitirip çalıştırdım.
Sorunsuz çalıştı sistemim.
Fakat icine hem SSD hem de eski bir HDD'im vardı onları takmıştım. Şu anda eski HDD icindeki Windows 7 ile başliyor.
O eski HDD'yi çıkarıp SSD ile çalışırsam FreeDOS gibi çalışır ve sıfır Windows 10 kurabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala çok heyecanlıyım. Bugün elime bütün parcalar ulaştı ve montajı bitirip çalıştırdım.
Sorunsuz çalıştı sistemim.
Fakat icine hem SSD hem de eski bir HDD'im vardı onları takmıştım. Şu anda eski HDD icindeki Windows 7 ile başliyor.
O eski HDD'yi çıkarıp SSD ile çalışırsam FreeDOS gibi çalışır ve sıfır Windows 10 kurabilir miyim?

Sıfır Windows 10 kurabilirsin elbette bunun için HDD'yi çıkartmana gerek yok HDD'ye bir yerden Windows 10 yüklettir 10-20TL'ye HDD'yi tak çalıştır.

Sıfır Windows 10 kurabilirsin elbette bunun için HDD'yi çıkartmana gerek yok HDD'ye bir yerden Windows 10 yüklettir 10-20TL'ye HDD'yi tak çalıştır.

Kendisi yapabiliyorken başkasına yaptırması saçma oldu sanki. Önce Windows 7 yüklü disk üzerinden Bootable USB diskini oluşturur ve sonra bilgisayarı kapatıp Boot Menu üzerinden USB Belleği seçer. Kalanı zaten neredeyse tamamen otomatik.

Hocam adımları izleyin. Diğer işletim sistemini silin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elbette ilk önce Windows 10 kurun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı