Yeni sisteme nasıl işletim sistemi kurulur?

avonkatalogu

Kilopat
Selamun aleyküm arkadaslar. Vatan PC’den bilgisayar toplayacağım. Ancak sanırım işletim sistemi satın almadığımızda FreeDOS olarak kasayı veriyorlar. Benim ne yapmam gerekir bir yardım eder misiniz kafam karıştı da.

Çünkü 500-600 lira işletim sistemine vermek istemiyorum. Bilgisayarcı da vs. kurdurabilir miyim Windows 10 falan?

Kaç TL ye kurdururum? Biraz bilgilendirirseniz beni bu konuda çok makbule geçer. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamun aleyküm arkadaslar. Vatan PC’den bilgisayar toplayacağım. Ancak sanırım işletim sistemi satın almadığımızda FreeDOS olarak kasayı veriyorlar. Benim ne yapmam gerekir bir yardım eder misiniz kafam karıştı da.

Çünkü 500-600 lira işletim sistemine vermek istemiyorum. Bilgisayarcı da vs. kurdurabilir miyim Windows 10 falan?

Kaç TL ye kurdururum? Biraz bilgilendirirseniz beni bu konuda çok makbule geçer. Teşekkürler.

Çok basit, kendin de yapabilirsin. Öğrenmiş olursun bir daha ki sefer, daha hızlı format atarsın.
Dikkatli seyret sadece. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı