Yeni sisteme Windows 10 kurulamıyor

Yeni bir şey yaşandı şimdi Windows ekranına geliyor altta tuhaf pikseller var birkaç saniye sonra sistem resetliyor yine aynı yere geliyor. Sistemi kapatana kadar bu döngü devam ediyor.
Kardeş attığın resimlerden 2.sinde alttaki yazanları tam okuyamadım yazar mısın sorun orada.

BIOS ekranından boot sırasında en üst sıraya USB belleği almayı deneyebilirsiniz. Ek olarak USB belleğe ISO'yu ne ile yazdınız? Rufus ile yazdırmış olun lütfen bana ISO'yu içine attım demeyin :D
Rufus ile yazdım tabii ki sık sık format attığım bellek. Hatta test başka bir sisteme format attım bir sorun yok.

Sırasıyla del olmazsa f 11 olmazsa ctrl f1 yap.
İngilizce olarak bios ayarlarını çalıştırmak için del e bas diyor

Yeni ve tuhaf şeyler olmaya devam ediyor :) bu kısım nasıl olduysa geldi ancak yükleme tam bittikten sonra sistem resledi ve görüntü gitti hala da çalışıyor ancak görüntü yok.

Sorunum devam ediyor. Windows 10 güncelleme yaparken sistem kapandı ve açıldığında srttrial.exe hatası verdi. Tekrar format atmaya çalıştığım da olmuyor. BIOS da atlagidim bir şey var muhtemelen. İki gündür işletim sistemi kuramıyorum. Flash bellek de sorun vardır diye başka bir Flash belleğe temiz ISO indirip Rufus ile kurulum yaptım.

Son düzenleme:
Yeni bir şey yaşandı şimdi Windows ekranına geliyor altta tuhaf pikseller var birkaç saniye sonra sistem resetliyor yine aynı yere geliyor. Sistemi kapatana kadar bu döngü devam ediyor.

Aynı anakart bende de var kurulum yapmaya çalıştığımda aynı görüntü bende de çıkıyor (bozuk pikseller). Eski anakartım bozuk diye bunu aldım. Ne yaptınız son durumunuz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı