Ne gibi bir güven sorunu yaşadınız?
Hocam sahte generator sitelerine benzettim. Arka plan daha güzel olsa çok daha iyi olabilir.
Ne gibi bir güven sorunu yaşadınız?
Hocam sahte generator sitelerine benzettim. Arka plan daha güzel olsa çok daha iyi olabilir.
Evet, şimdi alt kısım daha güzel duruyor. Bölümlerin de arasını daha fazla aç, en az bir 80px olsun. Mesela projeler ile iletişim arası. İletişim kısmında da sadece sayfaya gitmek için buton olacaksa kaldır bence.@Davas hocam sanırım böyle demek istediniz.
Evet, şimdi alt kısım daha güzel duruyor. Bölümlerin de arasını daha fazla aç, en az bir 80px olsun. Mesela projeler ile iletişim arası. İletişim kısmında da sadece sayfaya gitmek için buton olacaksa kaldır bence.
Bence biraz daha dimalik bir şeyler olmalı
Home | Lana - Creative Coming Soon Template
Bootstrap HTML template and UI kit by Erilisdesignpreview.erilisdesign.com
O zaman daha fazla kaynak tüketir site. Sadece şu an JQuery kullanıyorum.
JQuery de kullanma bence. Her şeyi Pure JS ile yapabilirsin.O zaman daha fazla kaynak tüketir site. Sadece şu an JQuery kullanıyorum.
Ben pek bilmiyorum hocam site şeylerini, direkt alan adından panelden yönetiyorsunuz sanmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.