Yeni site tasarımı nasıl?

@Berkay Davas hocam sanırım böyle demek istediniz.

1622394210877.png

Hocam sahte generator sitelerine benzettim. Arka plan daha güzel olsa çok daha iyi olabilir.

Oraya farklı bir şey yapacağım.

@Davas hocam sanırım böyle demek istediniz.
Evet, şimdi alt kısım daha güzel duruyor. Bölümlerin de arasını daha fazla aç, en az bir 80px olsun. Mesela projeler ile iletişim arası. İletişim kısmında da sadece sayfaya gitmek için buton olacaksa kaldır bence.

Evet, şimdi alt kısım daha güzel duruyor. Bölümlerin de arasını daha fazla aç, en az bir 80px olsun. Mesela projeler ile iletişim arası. İletişim kısmında da sadece sayfaya gitmek için buton olacaksa kaldır bence.

Evet, mantıklı. Ek olarak zaten iletişim butonu footer ile yan yana olduğu için isteyen footer alanı üzerinden tıklayıp gidebilir.

O zaman daha fazla kaynak tüketir site. Sadece şu an JQuery kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1:31'e bakın hocam ona benzettim.

Bu arada site responsive.

Eki Görüntüle 1048244

Localhost?
Ben pek bilmiyorum hocam site şeylerini, direkt alan adından panelden yönetiyorsunuz sanmıştım. :)

Bu arada bir öneri olarak sitenin arka planının da mouse u getirince hareket eden görseller var ya, onun gibi bir şey olabilir. Pek anlatamadım ama belki anlamışsınızdır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı