Yeni spora başlarken fit ev esnek bir vücut nasıl yapılabilir?

Tamam da amacı o mu? Tek amacı oymuş gibi yorum yapmışsınız. Bin tane faydası var. Sadece kaslarda su tutuyor diyerek açıklamak mantıksız.
İyi de ben tek amacı bu demedim ki öyle bir yorum da yapmadım. Arkadaş kol büyüklüğüyle ilgili bir şey sormuş onunla ilgili olan bir işlevini belirttim sadece. "Kreatin kaslarda su tutar bu yüzden genel olarak daha hacimli görünebilir kolların falan. Kreatini bıraktığında tutulan su gider ha bu arada kreatin pediatrik popülasyonlarda çeşitli nöromüsküler ve metabolik rahatsızlıklara yönelik terapötik faydalar da sağlayabilir." demem falan beklenmiyordu herhalde.

İyi de ben tek amacı bu demedim ki öyle bir yorum da yapmadım. Arkadaş kol büyüklüğüyle ilgili bir şey sormuş onunla ilgili olan bir işlevini belirttim sadece. "kreatin kaslarda su tutar bu yüzden genel olarak daha hacimli görünebilir kolların falan. Kreatini bıraktığında tutulan su gider ha bu arada kreatin pediatrik popülasyonlarda çeşitli nöromüsküler ve metabolik rahatsızlıklara yönelik terapötik faydalar da sağlayabilir." demem falan beklenmiyordu herhalde.

Sadece su tutması ile işe yarıyor gibi anlaşıldı o yüzden sordum. Arkadaşın kafasında "hmm demek sadece kasları daha dolu gösteriyor" gibi bir düşünce oluşturmasın diye açıklamanız gerektiğini söyledim.

Sadece su tutması ile işe yarıyor gibi anlaşıldı o yüzden sordum. Arkadaşın kafasında "hmm demek sadece kasları daha dolu gösteriyor" gibi bir düşünce oluşturmasın diye açıklamanız gerektiğini söyledim.

Vallahi hocam ne güzel tahmin ettiniz :) birebir öyle oldu sağ olun tekrardan
Ve ayrıca başka bir sorum daha var BCAA ve kreatini kullansam karnitini bıraksam nasıl olur?

BCAA spor öncesi.
Kreatin spor sonrası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı