Çözüldü Yeni SSD görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yardımınız için çok teşekkür ederim. Ssd'yi aldığım zaman burdan bilgilendirme yaparım.
Rica ederim, satın aldınız mı acaba? Sizin kullandığınız Dizüstü bilgisayar modeline benzer M.2 SSD montaj videolarında M.2 SSD etiketi yukarı bakacak şekilde, yani ters değil de normal şekilde takıldığı da gözüküyor, ben de tam emin olamadım. SSD'i takmadan önce araştırıp emin olduktan sonra SSD'i takmanız daha iyi olur.

Ayrıca NVMe M.2 desteği işlemci ve anakartın yapısına bağlı olarak değişiklik gösterebilir, maalesef konu Dizüstü bilgisayar olunca bu konu hakkında net bilgi bulunamıyor, emin olamadım. Belki de takmaya çalıştığınız Exceria SSD modeli ile uyum sağlanamadı, acaba başka NVMe SSD'de sorun olurmuydu🤔Gerçi izlediğim videolarda hep SATA M.2 SSD takılmış, çok fazla model olduğundan kafa karışıklılığına sebep oluyor ve net bir şey söylemek gerçekten zor. İşlemci modeli de araştırılması gerekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı