Yeni SSD takıldıktan sonra format nasıl atılır?

M Scofield

Decapat
Daha fazla  
Yeni SSD aldım. Montajını yaptım. Ancak eski hardiskimi sökmedim. Bilgisayarı açınca direk eski hardiksten Windows'u açıyor. Ben SSD'ye Windows kurmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Boot priority kısmında SSD gözükmüyor ama informantionda gözüküyor. Anakartım ASUS TUF X570 Plus. Yeni SSD'ye sıfır temiz Windows kurmak istiyorum

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    118,1 KB · Görüntüleme: 45
USB diskine Rufus ile atmak istediğin format ISO'sunu kaliteli bir kurulumla yapıp USB'yi takıp reset attıktan sonra açılış ekranını BIOS'tan USB olarak seçiyorsun daha sonrasında format ekranı geliyor diye hatırlıyorum Windows ana dizinini de formatın devamında soruyor hangisinde olsun diye.

USB diskine Rufus ile atmak istediğin format ISO'sunu kaliteli bir kurulumla yapıp USB'yi takıp reset attıktan sonra açılış ekranını BIOS'tan USB olarak seçiyorsun daha sonrasında format ekranı geliyor diye hatırlıyorum Windows ana dizinini de formatın devamında soruyor hangisinde olsun diye.
SSD yi birincil nasıl yapabilirim ?

SSD'yi birincil nasıl yapabilirim?

Format atma ekranına geldikten sonra bir menüde önüne hard disk ve SSD'yi sunacak sana marka modeli ile beraber gösterir muhtemelen.

1692904205216.png

Böyle bir alan model marka falan göstermese bile sen daha önce hard diskini kullandığın için içerisindeki boş alandan hangisi hard disk anlarsın daha sonra hard diski silmek istersen silersin içindeki dosyalar silinir SSD'ye bir kere tıklar sonraki dersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı