Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hocam şimdi HDD de sadece oyunlar var onu çıkaracağım aldığım SSD'yi onun yerine takacağım. Windows kurma sırasında yeni SSD'yi seçeceğim kurulum bittikten sonra HDD'yi geri takacağım. Steam Epic Games vs kurulduktan sonra bu oyunlar çalışır değil mi?
Windows'u sonunda kurdum fakat yeniden başlatınca tekrar Windows kurulumu çıkıyor. BIOS'tan açılırken ilk ne yapılacağını değiştirmiştim. Tekrar nasıl Windows başlayacak şekilde ayarlayabilirim?
SanDisk eksi SSD Windows onda değil ama hala onda gözüküyor. Apacer'e alınca da açılmıyor.
Bugün sabit diskte kurulu olan Windows 10 işletim sistemimi Casper V8 ile SSD'ye klonladım. Fakat yazılım sanırım Windows 10 ile uyumlu olmadığından hem sabit diskteki EFI bölümünü hem de SSD'ye kopyalaması gereken EFI bölümünü pert etti. İşlem bitince PC'yi açmak istediğimde "Checking Media...