Yeni tanışılan kızın trip atması

Fluuman

Centipat
Katılım
7 Ekim 2020
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Birkaç kez buluştum ve telefondan arada konuştuk. Aynı okuldayız. Bugün ilk defa yüz yüze derse katılmak için okula gittim. Orada sınıfımdaki arkadaşlarla kaynaştım gün boyu. Bu trip atan kız bana kantinde otururken camdan bak dedi o sıra arkadaşlarla oturuyordum baktım sonra gördüm dedim. O da fark ettim deyip güldü sonra bir şey yazmadım. Okuldan bir İngilizce kitap almıştım kapak fotosu komikti kıza attım biraz önce. Bana sesli mesajla "Aaa, ben senin arkadaşın mıydım? Okulda gördüm seni, arkadaşların var diye gelemedim hani ya. Şimdi bana yazmana şaşırdım yaaaniii." dedi ve sesi tripten başka bir şey içermiyordu. Normal esprili bir şey değil yani. Sizce kıza ne deyim? Aslında yazasım da kalmadı ama ne kadar çevre o iyidir mi diyeyim? Böyle de trip atmazsın ki sanki sevgilimmiş gibi. Acaba hiç yazmayıp bağı koparsam mı? Çünkü bakar mısınız daha birkaç kez buluşmamıza rağmen böyle yapıyorsa ileride yakın arkadaş olsak her şeye trip atar galiba. Bu arada hoşlandığım kız için biraz önce konu açmıştım. O kızdan hoşlanıyorum ben. Bu kızı arkadaş olarak görüyorum. Böyle trip atması gıcık etti. Ben hoşlandığım kız 2-3 gün sonra bile aradığı zaman trip mi atarım? Bu kız da benden hoşlanıyorsa eğer neden trip atıyor? Hoşlanmıyorsa, arkadaş görüyorsa o zaman harbiden neden trip atıyor anlamadım.
 
Konuşma mı diyorsun yani peki sonra niye yazmadın falan diye yazarsa ya da okulda yanıma gelirse kıza ne diyim ? Sen ben hiçbir şey yapmazken böyle trip atarsan ne yapmamı bekliyorsun diyeyim mi ?
Konuşma zaten başka kızdan hoşlanıyormuşsun. Daha tam olarak tanımadığın kız böyle trip atıyorsa yol ver gitsin.
 
Engelle. Boş bir insanın teki.
Aynı okuldayız o yüzden kimseyle stresli durumda olmak istemiyorum. Kıza mesaj yazmazsam o da anlar galiba ve bir daha yazmaz ve gelmez yanıma olur biter sanırım ama yine trip atıp niye yazmadın yazarsa ya da okulda yanıma gelirse ben de ona ben hiçbir şey yapmazken sen böyle trip atarsan ne yapmamı bekliyorsun diyeyim mi ?.
 
Türk kızlarının genelinde ciddi bir özgüven patlaması ve rahatlık var. Özellikle son günlerde markaların yürüttüğü "Cinsiyet Eşitliği" kampanyaları, reklamları ve diğer etkinlikleri ile yaratılan algı bunda önemli paya sahip oldu. Daha olgunlaşınca ve hayatla iç içe girince hatalarının farkına varacağını düşünüyorum ancak o zaman da maalesef geç olacak.

Bahsettiğiniz şahısla direkt olarak ilişkinizi kesin. Ne kendine ne de size kazandırabileceği hiçbir şey yok. Genel olarak kızlar "Alfa" diye tabir edilen lider vasfına bürünmüş kişileri tercih ediyor, eğer "düzgün" bir insansanız maalesef size kız yok. Kendinizi her yönden geliştirmeye bakın. Gün gelecek, devran dönecek. Gelişen teknoloji dünyasında üretebilenler ayakta kalacak, eğer kendinizi şimdiden geliştirirseniz istediğinize ve daha da fazlasına erişebilirsiniz. Şimdilik yapacak bir şey yok, kendiniz değiştiremezsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı