Yeni tarife önerisi

Yeni gelenlere kampanyaları varmış. 10 GB işinizi görürse 50 liranın altında, 2 lira çıkabilirseniz 15 GB.

Hocam Vodafone tarifelerini de araştırdım ve en sonunda attığınız resimdeki 42 TL'lik pakete geçmeye karar verdim teşekkür ederim öneriniz için.
O zaman bu tam size göre, faturalı isterseniz Pttcell var, 12 GB 49₺, bittiğinde durur, sabit fatura.

BİMCELL ne yazık ki faturalı değil BİM'e gidip kontör gibi yükleme yapmam gerekiyor ve bununla uğraşmak istemiyorum.

Hocam Vodafone tarifelerini de araştırdım ve en sonunda attığınız resimdeki 42 TL'lik pakete geçmeye karar verdim teşekkür ederim öneriniz için.

BİMCELL ne yazık ki faturalı değil BİM'e gidip kontör gibi yükleme yapmam gerekiyor ve bununla uğraşmak istemiyorum.
Bimcell'in kendi uygulaması var, ayrıca Türk Telekom Online İşlemler uygulamasın dan da yükleme yapabilirsiniz, Bankacılık uygulamalarında da Türk Telekom (Mobil) seçerek yükleme yapabilirsiniz.

Hala da olmaz derseniz, Pttcell tercih edin. Fiyatı uygun değil gibi ama, en azından sabit fatura garantisi var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı