Yeni telefonda Google arama geçmişi var

zilyoner

Kilopat
Katılım
22 Ekim 2018
Mesajlar
1.619
Makaleler
3
Çözümler
7
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Xiaomi Redmi Note 7 aldım ve birkaç saat önce geldi. Telefonun kutusunu falan açtım sonra koydum. Bir şey ile uğraşıyordum bakamadım yani. Neyse telefonu şu an elime aldım Chrome'dan hesabıma falan gireyim dedim. Daha Chrome'a bile yeni girdiğimde telefonun arama geçmişinde bazı aramalar vardı. Hesabıma girdiğim için gittiler şu an göremiyorum ama yazanlardan birinde adliye falan yazıyordu. Hatta en son aramada Samahana rap sözleri gibi bir şey yazıyordu. Bunlar neden olmuş olabilir? Hepsiburada üzerinden 1810 TL'ye aldım.
 
Telefonu açtığınızda Android kurulum ekranı geldi mi yoksa direk güç tuşuyla açar açmaz ana ekran mı geldi ?
Eğer kurulum ekranı geldiyse ve siz sıfırdan kurduysanız böyle bişeyin olması pek mümkün değil, belki trend olan arama kelimeleri karşınıza çıkmış olabilir. Ama eğer telefonu kutusundan çıkardıktan sonra güç tuşuyla ilk açılışta hiçbirşey sormadan ana ekran geldiyse telefon daha önce açılmış(2. El) olabilir.
Satıcı linkini paylaşabilir misiniz ?
 
Son düzenleme:
Bu arama geçmişi, senkron edilmiş olarak sizin aramalarınızdan geri dönüş yapmamış ise sorun teorik olarak yine Chrome ile ilgili. Kurulumu kendiniz yaptınız sonuçta.
 
Telefonu açtığımda kurulumu yaptım ama arama geçmişin de bunları görmem garibime gitti açıkcası hatta acaba telefon 2. el mi diye düşündüm.
 
Telefonu açtığımda kurulumu yaptım ama arama geçmişin de bunları görmem garibime gitti açıkcası hatta acaba telefon 2. el mi diye düşündüm.
Sanmıyorum, eğer mail adresinizin güvenliğinden ve paylaşıldığından endişe ediyorsanız, güvenlik sekmesinden ayarlarına göz atabilirsiniz. Telefon numarası ile doğrulama metodunu uygulayın, daha kolayı ise eğer bir adsense ilişkilendirmesi yoksa, yeni mail adresi açmak ve kurulumu onunla yapmak.
 
İlk kurulumda Google Trend aramaları gösteriyor. Bu olabilir mi?

 
"Ayarlar>Google>Google Hesabı>Veri ve Kişiselleştirilme" bu yolu izleyin. Orada "Web ve Uygulama Etkinliği" aciksa Google hesabınızı bagladiginizda otomatik olarak arama geçmişinizi göstermesi normal.
Screenshot_20190906-134229_Google Play services.jpg
 
Arkadaşlar telefonu kurarken e-mail adresimi girmemi falan istemedi. Telefonu kurdum. Kurarken şifre falan istiyor işte vs. vs. Her neyse daha sonra girdim Google'ye. Girdiğim de hemen zaten önüme çıktı son arama geçmişleri. Daha hesabımı bile açmamıştım. Hatta onu bırakın daha telefonu açıp ilk girdiğim uygulamaydı ve bunla karşılaştım. Yani hesabımı girmeden oldu ve e-mail adresimde sıkıntı yok. E-mail adresimi sonra girince senkronize oldu zaten.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı