Yeni Telefonda Uplay Google Authenticator Sorunu

SemihS05

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben telefon değiştirmek zorunda kaldım ve Authenticator bir önceki telefonumda kaldı. Onun da perti çıktı yani, Uplay hesabıma giremiyorum. Steam'de R6'ım var oradan açınca giriyor fakat uygulamadan (Uplay) girince açılmıyor. Telefon uygulamasında (Authenticator) ise yeni kod veya barkod istiyor onlarsa sadece kayıt olurken geliyor diye biliyorum. Nasıl yeni barkod veya kod alabilirim? Yazarsanız çok sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
plyra uplay desteği ingilizce ve ne yapacağımı bilmiyorum üstelik ingilizcemde o kadar iyi değil eğer sen bana yardımcı olursan beraber görüşüp halletmeye çalışırsak neden olmasın

tamam sorunu halletim yinede sağolun

Hocam sorunu nasıl çözdün ?
ya destek ile iletişime nasıl geçildiğini bilmiyodum arkadaş sağolsun yaptım sonra ordan ingilizce bir şekilde hesabımdan google play authemticator u kaldıra bilirmisin dedim oda tamam ... kaldırılmıştır dedi sonra hesabıma giriş yaptım ve oldu

ya destek ile iletişime nasıl geçildiğini bilmiyodum arkadaş sağolsun yaptım sonra ordan ingilizce bir şekilde hesabımdan google play authemticator u kaldıra bilirmisin dedim oda tamam ... kaldırılmıştır dedi sonra hesabıma giriş yaptım ve oldu
bana detaylı steamdan yazarmısınız ? bendede var o sorun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı