Yeni Toplanacak Sisteme Eski Laptop HDD'si Takılır mı ?

sametozturk3461

Kilopat
Katılım
25 Kasım 2017
Mesajlar
187
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim eski laptopumun anakartı yanmıştı. Markası HP Pavilion G6.
i5 3210M işlemci, 6 GB RAM'li bir model. Şimdi ben laptopum yandığı için yeni PC toplamak istiyorum. Hali hazırda 800 TL var. Bend e 1400'e onboard ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorum. Özellikleri şunlar:
  • Intel G4600
  • Msi H110-M Pro-Vd
  • Corsair ValueSelect 8 GB DDR4 2133Mhz RAM
  • Corsair VS450 80+ PSU
  • PowerBoost Deluxe Serisi Kasa

Bu sistem benim ihtiyaçlarımı olduğu gibi karşılıyor. Aylık 200 TL alıyorum. Bu sistemi aldıktan sonra Galax GTX 1050 Ti 4 GB GPU takacağım. Sormak istediğim, ben bu sisteme eski laptop HDD'sini (500GB) takabilir miyim ? Ödevlerim olduğu için hemen bilgisayara ihtiyacım var. 1 ay bekleyemem.S onradan HDD alırım.

Dediğim gibi şimdi bu HDD'nin girişleri uyar mı ? Ne gibi parçalar lazım ? Sorunsuz çalışır mı ? Performans kaybı yaşar mıyım ?
 
Merhab kardeşim eski harddiskini takman bir problem yaratmıcaktır fakat ileriye dönük bir sistem yapacaksan anakartı değiştirmen gerek ama ben daha fazla ödeyemem diyorsan böylede sıkıntı yapmayacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı