Yeni toplanan sistemde RTX 2060 sistem aşırı ısınıyor

Samed YGZ

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar.

Dün Vatan Bilgisayar'dan kasa topladım. Kendi ekran kartım vardı ondan ekran kartı almaya gerek duymadım ama termal macunları sürmeme rağmen sistem çok ısınıyor, elimi cama değdirdiğimde elim yanıyor, sebebi ne olabilir? İşlemci stabil çalışıyor 50-60 derecelerde oyunda ama ekran kartı 86'yı bile gördüğü oldu.

İşlemci: R7 5700.
Ekran kartı: INNO3D RTX 2060.
Soğutucu: Xigmatec Artics kule tipi soğutucu.

Selam arkadaşlar.

Dün Vatan Bilgisayar'dan kasa topladım. Kendi ekran kartım vardı ondan ekran kartı almaya gerek duymadım ama termal macunları sürmeme rağmen sistem çok ısınıyor, elimi cama değdirdiğimde elim yanıyor, sebebi ne olabilir? İşlemci stabil çalışıyor 50-60 derecelerde oyunda ama ekran kartı 86'yı bile gördüğü oldu.

İşlemci: R7 5700.
Ekran kartı: INNO3D RTX 2060.
Soğutucu: Xigmatec Arctis kule tipi soğutucu.

Macun ne sürdunuz ve termal ped kaç yıllık.

Macun ne sürdunuz ve termal ped kaç yıllık.

Hocam ekran kartına 3 ay önce bakım yaptım ama termal pedi değiştirmedim ilk değiştirdiğim zaman 70 ten yukarı çıkmıyordu ama şimdi aşırı fan açıyor ve aşırı ısınıyor.Sistemi değiştirdiğimden beri çok ısınmaya başladı

Hocam ekran kartına 3 ay önce bakım yaptım ama termal pedi değiştirmedim ilk değiştirdiğim zaman 70 ten yukarı çıkmıyordu ama şimdi aşırı fan açıyor ve aşırı ısınıyor. Sistemi değiştirdiğimden beri çok ısınmaya başladı.

Termal ped değişimi yapın macun olarak da MX-6 öneririm ekran kartına yoğun macun gerekir bir de bakırı iyice fırçalayın ekran kartını islak mendille temizleyin kuruduktan sonra montaji yaparsın.

Termal ped değişimi yapın macun olarak da MX-6 öneririm ekran kartına yoğun macun gerekir bir de bakırı iyice fırçalayın ekran kartını islak mendille temizleyin kuruduktan sonra montaji yaparsın.

Tamamdır hocam termal ped olarak nasıl bir şey alayım almışken kaliteli alacağım çok ısınmaya başladı çünkü yaz sıcaklarında da dayanamıyor(Şuan boşta bile fan çalıştırıyor):D

Tamamdır hocam termal ped olarak nasıl bir şey alayım almışken kaliteli alacağım çok ısınmaya başladı çünkü yaz sıcaklarında da dayanamıyor(şu an boşta bile fan çalıştırıyor):D

Öncellikle eski termal pedin kalinligi ölçmek lazım ona göre almamız lazım ama bu uyar Amazon.com.tr dikkatli kullan çöpe etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı