Yeni toplanan sisteme işletim sistemi yüklemek

Izmir06

Centipat
Arkadaşlar yeni sistem topladım. Şu an bu ekranda benim sorum şimdi ne yapmalıyım? Galiba sistemi yükleyince sorun kalmaz. Yapmam gereken bir kurulum vs. bir şey var mı? Sistemi nasıl kurmalıyım direkt USB algılar mı, ya da telefonumdan Windows 10 ISO dosyasını yüklemeli miyim? Işletim sistemini BIOS'dan mi yoksa Boot'dan mi yükleyebilirim?

Anakart Gigabyte A320M S2H
Işlemci Ryzen 2200G

BIOS girdim ne ayarı yapılır ki. Direkt flash bellekten Windows 10 ISO dosyası yükleyebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehberler yardımıyla işletim sistemini kurabilirsiniz. Windows 10 sürücüleri kuruyor fakat eksik var ise sürücüleri de kontrol edip güncel sürümleri yüklersiniz. Sonrasında kendinize göre programları da yüklersiniz.

Bu rehberler yardımıyla işletim sistemini kurabilirsiniz. Windows 10 sürücüleri kuruyor fakat eksik var ise sürücüleri de kontrol edip güncel sürümleri yüklersiniz. Sonrasında kendinize göre programları da yüklersiniz.

Hocam ben bios ve boot biliyorum. Uefi nasıl giricem

Hocam ben bios ve boot biliyorum. Uefi nasıl giricem
Bak dostum, şimdi bir USB belleğe (Flash bellek) Microsoft'un sitesinden indirdiğin uygulamayla Windows indireceksin. Uygulamayı (Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir bu linke girip indireceksin) açıp Windows 10 indireceksin USB belleğine. Sonra, kendi bilgisayarına takacaksın. DEL tuşlarına basarak BIOS'a gireceksin. Boot priority seçeneğinde USB belleği öne getirip kaydedip çıkacaksın. Karşına Windows 10 kurulum ekranı gelecek. İstediğin diske kuracaksın. Sonra boot priority kısmında 1.olarak Windows'u kurduğun diski koyman gerek.

Bak dostum, şimdi bir USB belleğe (Flash bellek) Microsoft'un sitesinden indirdiğin uygulamayla Windows indireceksin. Uygulamayı (Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir bu linke girip indireceksin) açıp Windows 10 indireceksin USB belleğine. Sonra, kendi bilgisayarına takacaksın. DEL tuşlarına basarak BIOS'a gireceksin. Boot priority seçeneğinde USB belleği öne getirip kaydedip çıkacaksın. Karşına Windows 10 kurulum ekranı gelecek. İstediğin diske kuracaksın. Sonra boot priority kısmında 1.olarak Windows'u kurduğun diski koyman gerek.
SSD kurarim hocam o zaman teşekkürler 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı