Yeni toplayacağım sistem için fikir alışverişi

CMW32GX4M2C3200C16W kodlu RAM düşük seviye yani bayağı kötü D30 gibi olan Samsung B die çip kullanıyor diye biliyorum yani OC potansiyeli bayağı düşük. Onun yerine Ballistix Elite bariz daha iyi olur veya RGB olacaksa bunun gibi.
RAM OC yapılmayacaksa çok önemli değil aslında.
Yapılsa da max 3600 Mhz işimi fazlasıyla görür. İlk başta hepsi stock halleri neyse o şekilde çalışacak. Birde bildiğim kadarıyla Samsung B-Die olmazsa AMD'li sistemlerde sorun çıkartıyordu, onu da sanırım BIOS update ile çözmüşlerdi. Yanlış mı hatırlıyorum?

Son düzenleme:
Ben uzun yıllar boyunca Logitech G710+ kullandım. Kuzenim de aynı klavyeyi kullanıyor. Ancak size eski bir ürün olduğundan önermem. Yeni çıkmış güzel bir mekanik klavye istiyorsanız Logitech'in G513 Clicky ve G815'e de bakabilirsiniz. Ben şu anda G910'a geçtim. Bulabilirseniz Corsair K95 Platinium a bakabilirsiniz.
Ayrıca Corsair K68 modeline de bakabilirsiniz.

Ben uzun yıllar boyunca Logitech G710+ kullandım. Kuzenim de aynı klavyeyi kullanıyor. Ancak size eski bir ürün olduğundan önermem. Yeni çıkmış güzel bir mekanik klavye istiyorsanız Logitech'in G513 Clicky ve G815'e de bakabilirsiniz. Ben şu anda G910'a geçtim. Bulabilirseniz Corsair K95 Platinium a bakabilirsiniz.
Ayrıca Corsair K68 modeline de bakabilirsiniz.
Logitech'te sevdiğim firmalardan. Dediğiniz ürünlerini inceleyeceğim. Teşekkür ederim. :)
Bu arkadaşlarda geldi

DEFAC1D5-B75A-4DED-BECE-7349A1AC622D.jpeg

Şimdi sırada 11. nesil işlemcileri beklemek ve ekran kartı ile monitör seçimi yapmak var.

Ayrıca AIO su soğutmalardan hangisini seçmem gerektiğine bir türlü karar veremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Corsair'in 5000 serisi yeni kasalarını görünce kutusunda duran ve hiç kullanmadığım 465X'i satmaya karar verdim.

Stoklara girer girmez Corsair 5000X RGB Beyaz kasayı sipariş geçeceğim. Bununla birlikte AIO soğutma tarafında iCUE H150i Elite Capellix Beyaz CPU soğutucuyu dahil edeceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı