Yeni Ubuntu kullanıcısına öneriler

orumcekcocuk

Centipat
Daha fazla  
Kodlama öğrenirken daha çok alışmak için Windows'tan Ubuntu 22.04 sürümüne geçiş yaptım. İlk defa bir Linux kullanıyorum; öneriniz, tavsiyeniz veya yüklemem gereken şeyleri söyler misiniz?

Kodlama öğrenirken daha çok alışmak için Windows'tan Ubuntu 22.04 sürümüne geçiş yaptım. İlk defa bir Linux kullanıyorum; öneriniz, tavsiyeniz veya yüklemem gereken şeyleri söyler misiniz?
Aslında öyle bir program yok fakat GNOME kullanıyorsanız GNOME Tweaks ve GNOME Extentions'u indirerek bazı şeylerle oynayabilirsiniz görüntüde ve yazılımda.

Eğer laptop kullanıcısıysanız TLP ve TLP-UI adlı programları kurarak bataryayı şahlandırabilirsiniz.
Bu alttaki sadece arayüz fakat büyük kolaylık sağlıyor.

Lutris güzel bir Wine arayüzüdür, windowstan geçtiğinizde oynayamadığınız oyunlar varsa işe yarar.

Gparted güzel bir disk yöneticisidir, her dağıtımda favorim.

Aslında öyle bir program yok fakat GNOME kullanıyorsanız GNOME tweaks ve GNOME Extentions'u indirerek bazı şeylerle oynayabilirsiniz görüntüde ve yazılımda.

Eğer laptop kullanıcısıysanız tlp ve tlp-UI adlı programları kurarak bataryayı şahlandırabilirsiniz.
Bu alttaki sadece arayüz fakat büyük kolaylık sağlıyor.

Lutris güzel bir Wine arayüzüdür, Windows'tan geçtiğinizde oynayamadığınız oyunlar varsa işe yarar.

Gparted güzel bir disk yöneticisidir, her dağıtımda favorim.

İşleme sırasında hatalarla karşılaşıldı:
RTL8192EU-dkms

Yükleme sırasında böyle bir hatayla karşılaşıyorum bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı