Yeni Üyeler İçin Korsana Destek Verilmemeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kardeşim madem alamıyor o zaman almasın biri senin o kadar uğraştığın oyununu korsan indirse ne yapardın?

Korsan indirmişsin, burada konu açmışsın üstüne ilk defa gördüğüm şekilde destek veriliyor. Sen kalkmışsın "Konu dışına çıkmayalım, oraya buraya konu açıp görüş bildirebilirsiniz." bilmem ne diyorsun. İlginç vallahi. Korsan olmasına rağmen destek veriliyorsa bir zahmet burada ayar falan çekmeye de çalışma.

Bunu nasıl anladınız acaba?
Davranışlarından.
Noktalama işaretlerine -kısmen- dikkat etmesi, ayrı konu açmayı önermesi gibi.
Anlaşılması kolay. Neyse daha fazla konuşmayacağım. Benim harcım değil.

Kardeşim madem alamıyor o zaman almasın biri senin o kadar uğraştığın oyununu korsan indirse ne yapardın?
Hayatında hiç korsan oyun indirdin mi? Biri benim yaptığım oyunu eğer alamıyorsa bunu bana bildirirse oyunu ona hediye ederim. Zira yaptığım tweaklerde bunu yapıyorum.

Davranışlarından.
Noktalama işaretlerine -kısmen- dikkat etmesi, ayrı konu açmayı önermesi gibi.
Anlaşılması kolay. Neyse daha fazla konuşmayacağım. Benim harcım değil.

Gelip bakabilirsiniz VPN kullanmıyorum, kimseyede önermiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ana kadar korsan oyuna destek konularının hiçbirisine izin verilmemişken bugün korsan oyuna destek veriliyor. Bu forumun anlayışına aykırı. Bir de ilk konu olduğu için izin verilmiş. Bu konuyu açan moderatörle aramda art niyet yok ama bu bir suistimal. O zaman herkes bir kereliğine korsan oyunla ilgili destek istesin. Bu uygulama çok saçma, forumun yapısına aykırı. Ya tamamen yeniden yasaklanmalı, ya da korsan oyunlara destek izin verilmeli. Ne kadar ilk konusu olursa olsun destek vermek ayrımcılıktır. Konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…